mohammad_175 3 ارسال شده در فروردین 93 سلام من اشتباهی پلاگین تشخیص هویت جوملا رو غیر فعال کردم و اومدم بیرون الان نمی تونم وارد قسمت مدیریت بشم ممنون میشم کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 93 با سلام از طریق دیتابیس فعال نمایید (قبلا نحوه فعال یا غیر فعال کردن... از این طریق توضیح داده شده) قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در فروردین 93 خودم پیدا کردم. در phpmyadmin به دیتابیستون رفته و در جدول Extesions آی دی 401 بنام plg_authentication_joomla رو باز کنیدو مقدار enabled رو که صفر شده به 1 تغییر بدید... 1 واکنش ها : bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در آبان 98 سلام می دونم پست قدیمیه اما به مشکل جدی خوردم. من هم اشتباهی دو تا از پلاگین های جوملا رو غیرفعال کردم. دو تای اولی که تو لیست جوملای فارسی می یاد. اسمشون دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم یکیش احراز هویت جوملا بود. بعد از اون دیگه نه می تونم وارد ادمین سایت بشم و نه پنل کاربری سمت کاربر از دیتابیس هم رفتم و در جدول Extesions آی دی 401 بنام plg_authentication_joomla رو باز کردم و مقدار enabled رو که صفر بود به 1 تغییر دادم. اما باز هم همچنان مشکل ورود به سایت دارم/ مشکل زمانی حادتر شد که رفتم و از یکی از بک آپ های قدیمیم جدول Extesions رو برداشتم و تو دیتابیس فعلیم اینسرت کردم. یعنی تنظیمات تمام پلاگین ها به حالت ماه گذشته که سایت در سلامت کامل بود برگشت. اما باز هم مشکل پابرجاست و نمی تونم وارد سایت بشم کسی می تونه راهنماییم کنه؟ ممکنه تو بخش تنظیمات پلاگین ها، چیزی رو غیرفعال کرده باشم که خارج از جدول Extesions ذخیره می شه؟؟؟ متاسفانه چون تو این یک ماه دیتای زیادی به سایت تزریق کردم امکان برگردوندن کامل دیتابیس قدیم رو ندارم و فقط جدول Extesions رو برگردوندم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 98 بر 10/28/2019 at 23:38 , bartar گفت: سلام می دونم پست قدیمیه اما به مشکل جدی خوردم. من هم اشتباهی دو تا از پلاگین های جوملا رو غیرفعال کردم. دو تای اولی که تو لیست جوملای فارسی می یاد. اسمشون دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم یکیش احراز هویت جوملا بود. بعد از اون دیگه نه می تونم وارد ادمین سایت بشم و نه پنل کاربری سمت کاربر از دیتابیس هم رفتم و در جدول Extesions آی دی 401 بنام plg_authentication_joomla رو باز کردم و مقدار enabled رو که صفر بود به 1 تغییر دادم. اما باز هم همچنان مشکل ورود به سایت دارم/ مشکل زمانی حادتر شد که رفتم و از یکی از بک آپ های قدیمیم جدول Extesions رو برداشتم و تو دیتابیس فعلیم اینسرت کردم. یعنی تنظیمات تمام پلاگین ها به حالت ماه گذشته که سایت در سلامت کامل بود برگشت. اما باز هم مشکل پابرجاست و نمی تونم وارد سایت بشم کسی می تونه راهنماییم کنه؟ ممکنه تو بخش تنظیمات پلاگین ها، چیزی رو غیرفعال کرده باشم که خارج از جدول Extesions ذخیره می شه؟؟؟ متاسفانه چون تو این یک ماه دیتای زیادی به سایت تزریق کردم امکان برگردوندن کامل دیتابیس قدیم رو ندارم و فقط جدول Extesions رو برگردوندم لطفا راهنمایی کنید لطفا دسترسی جوملاتونو ارسال کنین بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر