mahdi10539 2 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خدمت دوستان و مدیران ارجمند من با یک مشکل جدید روبرو شدم در جوملا 1.7.4 قالب Ja Edenite را نصب کردم اما یه مشکلی که هست اینه که ماژولها در موقعیت تعیین شده نمایش داده نمیشن؟ به این صورت که فرضا قالب دارای موقعیت User1 , User2 , .. هستش وقتی یک ماژول را در موقعیت User1 قرار میدم ( نمایش تمام صفحات و منتشر شده و دسترسی عمومی). وقتی که نمایش سایت را میزنم نمایش داده نمیشه. حالا نکته جالبش اینجاست. وقتی روی یک لینک منو به صفحه دیگه ای از سایت کلیک میکنم. ماژول نمایش داده میشه ولی در صفحه اول نمایش داده نمیشه. نکته 2: حالا اگه یه ماژول دومی رو هم بعد از مازول اول در موقعیت User2 با همون تنظیمات بزارم. نه در صفحه اول و نه در صفحه که قبلا رفتم و ماژول اول رو نمایش داده، دیده نمیشه. حالا اما اگه به یک صفحه ای غیر از صفحه های قبل برم نمایش داده میشه. من تا حالا همچین چیزی ندیدم؟ لطفا اساتید محترم راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما همان موقعیت user1 در صفحه اول هم با /?tp=1 مشخص است؟ شاید برای صفحه اول برداشته شده باشه! در تنظیمات ماژول قسمت تخصیص به منو را هم چک کنید روی تمام منوها باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi10539 2 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما همان موقعیت user1 در صفحه اول هم با /?tp=1 مشخص است؟ شاید برای صفحه اول برداشته شده باشه! در تنظیمات ماژول قسمت تخصیص به منو را هم چک کنید روی تمام منوها باشد تشکر از راهنمایی شما بله تمامی این تنظیمات انجام شده بوده. و تمامی موقعیتها در تمامی صفحات وجود داشتند خدا را شکر مشکل رو برطرف کردم. مشکل از JA T3 Framework نصب شده بر روی جوملا 1.7.4 بود که یک باگ مربوط به کش اطلاعات داشت. مشکل با پاک کردن حافظه کش JA T3 به صورت موقت برطرف میشد و بعد از تغییرات مجدد بر روی سایت و کش شدن اطلاعات توسط JA T3 .مشکل دوباره ظاهر میشد. با بروز رسانی JA T3 به نسخه 2.5 مشکل برطرف شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر