mrshir 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با سلام و احترام اساتید با توجه به گفته های استاد تهرانی بنده در سایت که اعلام شد و نمره من 9 هست اما ایمیل در هیچ صورت به جیمیل نمی فرسته یک مشکل دارم 1: Not listed in AHBL Not listed in BACKSCATTERER Not listed in BARRACUDA Not listed in BURNT-TECH Not listed in CASA-CBLPLUS Not listed in IMP-SPAM Not listed in INPS_DE Not listed in LASHBACK Not listed in MAILSPIKE-BL Not listed in NIXSPAM Not listed in PSBL Not listed in RATS-ALL Not listed in REDHAWK Not listed in SEM-BACKSCATTER Not listed in SEM-BLACK Not listed in SORBS-DUHL Listed in SORBS-SPAM Not listed in SPAMCANNIBAL Not listed in SPAMCOP Not listed in SPAMHAUS-ZEN Not listed in SWINOG Not listed in TRUNCATE Not listed in UCEPROTECTL1 Not listed in UCEPROTECTL2 Not listed in UCEPROTECTL3 Not listed in WPBL Listed in SORBS-SPAM چکارش کنم و مشکل اصلی عدم رفتن ایمیل ها به جمیل هست چکار کنم؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط mrshir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از ادمین سرورتون جویا شید که ip میل سرور بلک نشده باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrshir 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام از ادمین سرورتون جویا شید که ip میل سرور بلک نشده باشه موفق باشید با اجترام امکان داره بنده چطور متوجه بشوم و ایا راه حلی دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ip سرور را و همینطور نام دامنه خود را بفرمایید چک کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر