شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان عزیز خسته نباشید دوستان وقتی من یه مطلبی انتشار میکنم منتشر میشه اما وقتی بار دیگه چه تغییر بدم چه ندم و دکمه ذخیره رو میزنم دیگه منتشر نمیشه مینویسه در انتظار تایید تاریخ رو هم چک کردم مشکلی نداشت لطفا کمک کنید 1 واکنش ها : samiraaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما اولین بار برسی کنید که تاریخ انتشار رو دقیقن درست نمایش می دهد یا خیر در انتظار تایید معمولن به همین خاطر است که تاریخ انتشار تغییر می کند. 1 واکنش ها : samiraaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما اولین بار برسی کنید که تاریخ انتشار رو دقیقن درست نمایش می دهد یا خیر در انتظار تایید معمولن به همین خاطر است که تاریخ انتشار تغییر می کند. نه هنوز مشکل پابرجاست هیچ تغییری در تاریخ به وجود نمی اد ؟ چرا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در بهمن 92 نه هنوز مشکل پابرجاست هیچ تغییری در تاریخ به وجود نمی اد ؟ چرا ؟ الان که دارم نسخه جوملا فارسی رو نصب میکنم همچین مشکلی دیگه برام به وجود نمیاد واقعا برام باعث تعجب شده اخه چرا .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما احتمالن تنظیمات ساعت محلی در تنظیمات اصلی جوملا بهم خورده بوده و روی tehran ست نشده بود. البته اگر با جوما جدید مشکلی ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر