rezamb 5 ارسال شده در دی 92 سلام روز خوش من یه ماژول برای یه آموزشگاه میخوام که بشه باهاش ثبت نام آنلاین انجام داد: با گرفتن اطلاعات ثبت نام کننده از جمله نام و عکس ثبت نام کننده و ... و همینطور انتخاب کلاس مورد نظر مثلا کلاس زبان یا کامپیوتر ویا... در آخر به ثبت نام کننده یه کارت ورود به جلسه بده که تمام مشخصات و عکسش روش باشه و بتونه پرینت بگیره و همین مشخصات برای مدیر سایت هم ارسال بشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما cb را نصب کنید از آن استفاده کنید ببینید نیازهای شما را بر طرف می کند؟ ولی به احتمال زیاد شما افزونه اختصاصی نیاز دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 سلام روز خوش من یه ماژول برای یه آموزشگاه میخوام که بشه باهاش ثبت نام آنلاین انجام داد: با گرفتن اطلاعات ثبت نام کننده از جمله نام و عکس ثبت نام کننده و ... و همینطور انتخاب کلاس مورد نظر مثلا کلاس زبان یا کامپیوتر ویا... در آخر به ثبت نام کننده یه کارت ورود به جلسه بده که تمام مشخصات و عکسش روش باشه و بتونه پرینت بگیره و همین مشخصات برای مدیر سایت هم ارسال بشه ممنون با rs فرم میتونید این کار رو بکنید! یه فرم درست کنید که مشخصات رو بگیره، و بعد از ماژول نمایش داده های آر اس فرم استفاده کنید و استایل بهش بدید که و طرح کارت بهش استایل بدید بهم هم داده های ثبت شده رو درش فراخوانی کنید. خیلی ساده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mastermind2008 2 ارسال شده در دی 92 والا من عین این کار رو هم با کامپوننت فرم ساز بریزینگ فرم انجام دادم هم با آر اس فرم . البته فقط تفاوتش اینه که تو هر دوی این کامپوننت ها امکان ثبت فرم تکمیل شده در پنل کاربر وجود نداره . البته دو تا راه حل هست ، یکیش این که فرم ثبت نام بعد از تکمیل هم برای کاربر و هم برای مدیر و دو قالب دلخواه ایمیل بشه .مثلا قالب اطلاعاتی که برای کاربر ارسال می شه شبیه به کارت ورود به جلسه طراحی بشه و فقط اطلاعاتاش با اطلاعات کاربر پر شده باشه و راه دوم اینکه از این فرمها خروجی اکسل بگیرید و با استفاده از این روش خودتون کارت های ورود به جلسه رو پرینت کنید و قبل از امتحان بدید دست بچه ها . البته من تجربه ی هر دوش رو توی دو تا آموزشگاه داشتم و دیدم که روش دوم بسیار بی دردسر تر و بهتره . علاوه بر اینکه این امکان رو به شما میده که یه شماره برای هر صندلی با تصویر کاربر هم ایجاد کنید که کلاس کار رو دیگه خیلی بالا می بره البته اگر از کامپوننت RS Form استفاده کنید امکان ایجاد صفحه ای در خود سایت هم هست که کارت ورود به جلسه افراد رو با امکان جستجو فقط به مدیر سایت نشون بده که این می تونه برای کادر مدرسه خیلی مفید باشه . این هم یک سری تصویر از نمونه اجرا شده اش : 1- لیست ثبت نامی ها با امکان جستوجو که فقط برای مدیر سایت نمایش داده می شود 2- جزئیات فرد ثبت نام شده که بعد از کلیک بر روی نام فرد در لیست بالا ، به نمایش در می آید البته توی فرم ثبت نام از کاربر عکس هم درخواست می شده که اختیاری بوده و اینجا کاربر چون تصویرش رو ارسال نکرده ، جای تصویرش عبارت No Picture نمایش داده شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamb 5 ارسال شده در دی 92 از جوابهای خوب همگی ممنونم تا اینجا درصد زیادی از مشکلم برطرف میشه اما مشکل اصلی اینه که کاربر بتونه توسایت و پنل کاربری خودش پرینت بگیره یه چیزی شبیه به محیط های کاربری دانشگاه ها ویا پرتال ثبت نام سازمان سنجش 1 واکنش ها : mastermind2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mastermind2008 2 ارسال شده در دی 92 از جوابهای خوب همگی ممنونم تا اینجا درصد زیادی از مشکلم برطرف میشه اما مشکل اصلی اینه که کاربر بتونه توسایت و پنل کاربری خودش پرینت بگیره یه چیزی شبیه به محیط های کاربری دانشگاه ها ویا پرتال ثبت نام سازمان سنجش ببینید کلا سیستم کاربری پیشفرض جوملا طوری نیست که کاربر اطلاعاتی غیر از مشخصات و رمز عبور خودش رو بتونه مشاهده یا ویرایش کنه . برای همچین کاری یا باید از کامپوننت هایی که تحت گروه کلی "جامعه مجازی" شناخته می شن استفاده کنید که معروفترینش در دسته ی رایگان ها همون CB است که دوستان فرمودند یا اسکریپتی با PHP بنویسید و در سایت بگذارید و بعد از اتمام ثبت نام کاربر رو به آدرسی که اسکریپت درونش هست ارجاع بدید . خوب نوشتن چیزی که میخواید رو در محیط CB من بلد نیستم ، و البته خیلی دلم می خواد که یاد بگیرم . ولی خب این کامپوننت ها معمولا از توابع مخصوص به خودشون استفاده می کنند و احتمال خیلی زیاد نوشتن همچین چیزی براشون نباید کار زیاد راحتی برای افراد مبتدی مثل من و شما باشه . ولی مورد دوم که نوشتن یک اسکریپت مجزا با PHP است رو من قبلا انجام دادم . چندان کار دشواری نیست . کافیه سرچ کنید ساخت فرم لوگین با PHP ! فکر کنم هزارتاش تو اینترنت باشه ! البته آخرین پروژه ای که همچین کاری براشون کردم از ااین سیستم دو تا استفاده می کردن ، یکی اینکه تا قبل از امتحان کاربر وقتی شماره ملی و کد کاربریش رو میزد کارت ورود به جلسه رو نشونش میداد و بعد ازامتحان هم با همون اطلاعات کارنامه اش رو دریافت می کرد . البته سیستمشون با اکسل تغذیه می شد یعنی هم لیست اطلاعات کارت ورود به جلسه (قبل از امتحان ) و هم نتایج امتحان (بعد از امتحان) به صورت فایل اکسل درست شده بود و توی سیستم آپلود می شد . همین ! ولی الان اینی که شما گفتید هم می تونه جالب باشه ، فکر کنم بشه دیتابیس رو مستقیم به RS Form هم متصل کرد که دیگه نخوایم اطلاعات دانش آموزا رو با اکسل بهش بدیم . ولی نتایج امتحان رو فعلا بهترین چیزی که به ذهنم رسید همون اکسله . چون هم راحته ، هم تقریبا همه کار کردن باهاش رو بلدند و البته سرعتش هم از وارد کردن تک تک توی سایت بیشتره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 92 از جوابهای خوب همگی ممنونم تا اینجا درصد زیادی از مشکلم برطرف میشه اما مشکل اصلی اینه که کاربر بتونه توسایت و پنل کاربری خودش پرینت بگیره یه چیزی شبیه به محیط های کاربری دانشگاه ها ویا پرتال ثبت نام سازمان سنجش برای این کار به فرم آر اس فرمتون یه آی دی یا همون کد پیگیری خاص بدهید و از ماژول کد پیگیری ار اس فرم استفاده کنید اینطوری هر کاربر با تکمیل فرم، یه کد منحصر به فرد دریافت می کنه که بعدا توی ماژول هرزمان میتونه اون کد رو وارد کنه و اطلاعاتش یا همون کارت ورود به جلسه اش رو مشاهده کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) بنظرم میتونید از پلاگین پروفایل استفاده کنید users profile . اگه بخواین عکس هم بگیره فکر کنم باید کمی دستکاریش کنید. اگه خواستین بگید که آموزشش رو براتون بذارم. نمی دونم چرا همه زود میرن rs form نصب می کنن در قسمت پنل کاربری هم اطلاعات رو نشون میده ویرایش شده دی 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : mastermind2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamb 5 ارسال شده در دی 92 بنظرم میتونید از پلاگین پروفایل استفاده کنید users profile . اگه بخواین عکس هم بگیره فکر کنم باید کمی دستکاریش کنید. اگه خواستین بگید که آموزشش رو براتون بذارم. نمی دونم چرا همه زود میرن rs form نصب می کنن در قسمت پنل کاربری هم اطلاعات رو نشون میده ممنون ولی فکر میکنم خیلی محدوده و خیلی از مواردی که گفتمو اجرا نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 ممنون ولی فکر میکنم خیلی محدوده و خیلی از مواردی که گفتمو اجرا نمیکنه نخیر خیلی هم منعطفه ! کدوم مورد مثلا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در مهر 95 سلام کسی از دوستان فایل بک آپ این فرم را داره؟ بر 1/14/2014 at 14:19 , mastermind2008 گفت: والا من عین این کار رو هم با کامپوننت فرم ساز بریزینگ فرم انجام دادم هم با آر اس فرم . البته فقط تفاوتش اینه که تو هر دوی این کامپوننت ها امکان ثبت فرم تکمیل شده در پنل کاربر وجود نداره . البته دو تا راه حل هست ، یکیش این که فرم ثبت نام بعد از تکمیل هم برای کاربر و هم برای مدیر و دو قالب دلخواه ایمیل بشه .مثلا قالب اطلاعاتی که برای کاربر ارسال می شه شبیه به کارت ورود به جلسه طراحی بشه و فقط اطلاعاتاش با اطلاعات کاربر پر شده باشه و راه دوم اینکه از این فرمها خروجی اکسل بگیرید و با استفاده از این روش خودتون کارت های ورود به جلسه رو پرینت کنید و قبل از امتحان بدید دست بچه ها . البته من تجربه ی هر دوش رو توی دو تا آموزشگاه داشتم و دیدم که روش دوم بسیار بی دردسر تر و بهتره . علاوه بر اینکه این امکان رو به شما میده که یه شماره برای هر صندلی با تصویر کاربر هم ایجاد کنید که کلاس کار رو دیگه خیلی بالا می بره البته اگر از کامپوننت RS Form استفاده کنید امکان ایجاد صفحه ای در خود سایت هم هست که کارت ورود به جلسه افراد رو با امکان جستجو فقط به مدیر سایت نشون بده که این می تونه برای کادر مدرسه خیلی مفید باشه . این هم یک سری تصویر از نمونه اجرا شده اش : 1- لیست ثبت نامی ها با امکان جستوجو که فقط برای مدیر سایت نمایش داده می شود 2- جزئیات فرد ثبت نام شده که بعد از کلیک بر روی نام فرد در لیست بالا ، به نمایش در می آید البته توی فرم ثبت نام از کاربر عکس هم درخواست می شده که اختیاری بوده و اینجا کاربر چون تصویرش رو ارسال نکرده ، جای تصویرش عبارت No Picture نمایش داده شده. سلام می توانید این فرم را برام بفرستید تشکر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 10 ساعت قبل, mhk1367 گفت: سلام کسی از دوستان فایل بک آپ این فرم را داره؟ سلام می توانید این فرم را برام بفرستید تشکر؟ درود تاپیک رسما منقرض شده دوست عزیز و مربوط به 3سال پیشه : | لطفا تاپیک رو بالا نیارید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر