salimy 45 ارسال شده در دی 92 دوستان برای تغییر دادن لگوی سایتم لگوی خود قالب و تغییر دادم و لگوی مورد نظرم و با همون نام ذخیره کردم اما متاسفانه توی سایتم باز همون لگوی قبلی هست . کش سایت و قالب هم غیر فعال هست . البته ایکون هم تغییر نمی کنه !favicon از کجا می تونم این مشکلم و حل کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در دی 92 دوستان برای تغییر دادن لگوی سایتم لگوی خود قالب و تغییر دادم و لگوی مورد نظرم و با همون نام ذخیره کردم اما متاسفانه توی سایتم باز همون لگوی قبلی هست . کش سایت و قالب هم غیر فعال هست . البته ایکون هم تغییر نمی کنه !favicon از کجا می تونم این مشکلم و حل کنم . نمی دانم. لطفا کلید F5 و Ctrl را همزمان فشار دهید شاید صفحه با تغییرات جدید مشخص شود 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در دی 92 از طریق مرورگر فایر فاکس منوی Tools بخش Page Info رو بزن تو تب مدیا میتونی مسیر عکس ها رو ببینی حالا عکس جدید رو همون مسیر جایگزین کن 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر لوگو را در مسیر درست و نام و پسوند درست جایگزین کرده باشید مشکل از کش هست که با بروز شدنش حل خواهد شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر لوگو را در مسیر درست و نام و پسوند درست جایگزین کرده باشید مشکل از کش هست که با بروز شدنش حل خواهد شد... موفق باشید هر کاری کردم درست نشد که نشد .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 هر کاری کردم درست نشد که نشد .. دمو آنلاين بذار تا بهتر بشه كمك كرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما لااقل ادرس سایت تون رو قرار بدید ما بهتون بگیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در دی 92 www.rizehnews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما الان لوگو ریزه نیوز قرار دارد. لوگو مطابق با رنگ قالب تان(قرمز) در این آدرس قرار دارد http://www.rizehnews.ir/templates/jm_thunterbird/images/red/logo.png می توانید مجدد با همین نام جایگزین کنید 2 واکنش ها : salimy و saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر