amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 سلام مديران و كاربران گل و گلاب جومينا خسته نباشيد در اين موضوع من يك قالب هاستينگ به صورت رايگان براي شما ميزارم تا اگر كسي تونست اونها را به جوملا 1.6 تبديل كنه تا همه دوستان استفاده كنن من از اينگونه قالبها همراه با فايل psd زياد دارم اگر كسي خواست در خدمتم فقط خواهشا براي جوملا 1.6 تبديل كنيد ممنون اگر قالب با ساير موضوعات خواستيد بگيد تا براتون بزارم [align=CENTER]دانلود دانلود دانلود [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز amrdata طبق قوانین باید منبع رو معرفی کنید در ضمن بهتره روی سرور جومینا آپلود کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزيز ecomp.ir اولا ببخشيد كه رو سرور جومينا آپلود نكردم - اينترنت من سرعتش پايينه ، قبلا آپلود كرده بودم رو آپلودسنتر ايران بلاگ دوما منبع خاصي نداره : من چندين دي وي دي از اين قالب ها را دارم و اينت را از روي اون زدم منبع : دي وي دي هاي مجموعه تمپليت [/b] :thankyou:اگر بازم خواستين با انواع موضوعات من درخدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر