amini 32 ارسال شده در دی 92 سلام به عکس زیر نگاه کنید چه ماژولی رو هاست من نصب نیست که نوشته به این صورت در امده و از این مرحله جلو تر نمیره برای نصب متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از بسته نصبی استفاده می کنید؟ یا جوملا رو بصورت خام دانلود کرده اید؟ از جوملای جومینا استفاده کنید مشکلی نخواهد بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از بسته نصبی استفاده می کنید؟ یا جوملا رو بصورت خام دانلود کرده اید؟ از جوملای جومینا استفاده کنید مشکلی نخواهد بود سلام از بسته نصبی استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلام از بسته نصبی استفاده میکنم در عکسی که گذاشتید مشخصه که از بسته جوملای جومینا استفاده نمیکنید برای پشتیبانی از پرسش,شما باید از بسته جوملای جومینا استفاده کنید اگر مشکلی بود با توضیحات بیشتر بیان کنید تا رسیدگی شود. ویرایش شده دی 92 توسط mahdi1448 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 92 سلام از هر بسته نصبی یا جوملای حام هم استفاده میکنم این مشکل پیش میاد متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 92 سلام از هر بسته نصبی یا جوملای حام هم استفاده میکنم این مشکل پیش میاد متشکرم غیر از اخطار ها یه موضوع دیگه هم هست که مشکل دار به نظر میرسه گویا فایل زبان در بسته نصبی نیست یا اینکه هاست ناتوان در خواندن فایلهای INI پنل هاستتون چیه سی پنل ؟ که فکر نمی کنم باشه لطفا با یک جوملای خام هم تست کنید احتمالا باد مشکل از بسته نصبی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر