novinfard 0 ارسال شده در خرداد 89 با سلام، تمام قالب های فارسی جومینا و حتی خود قالب سایت جومینا، دارای یک مشکل است: قسمت search یا بهتره بگم inputbox های قسمت seach قالب ها در جایی نامیزان یا بالا یا پایین قرار دارند. این مشکل در دو مرورگری که استفاده میکنم قابل مشاهده است: IE7 و FireFox3 با تشکر از شما دوستان عزیزم در جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 ؟؟؟؟؟؟ من اصلا ندیدم همچین چیزی را ! مضافا بر اینکه قالب جومینا اصلا برای firefox طراحی شده اما با ie7 هم مشکلی نداره . جومینا برای طراحی شده است طراحی که از ie7 استفاده میکنه به نظر من طراح نیست . فکر کنم شما یک مشکلی در کرورگرهات داری من میتونم تک تک با تصویر به شما نشان بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novinfard 0 ارسال شده در خرداد 89 فایل ضمیمه شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 89 سلام من با اپرا می چرخم. این مورد برای من هم در مرورگر اپرا وجود دارد. ولی دوباره به علت اینکه با اپرا می چرخم این موضوع برایم مهم نیست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 89 سلام من همچين مشكلي را نديدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 89 سلام من همچين مشكلي را نديدم سلام شما از چه مرورگری بهره می برید؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در خرداد 89 من از مرورگر فايرفاكس 3.6.3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام منهم اینو قبول دارم این مورد در قالبهای جمینا دیده میشه که البته میشه به راحتی ردستش کرد ... موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام حقیقتش من اینو نمیبینم با مرورگرهای مختلف هم تست میکنم هم با مونیتور crt و هم با نوت بوک هم تست کردم واقعا برام عجیبه اگر ببینمش درستش میکنم حتما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 دوست من ،من با ۲ مورورگر7 internet explorer کار میکنم هم با firefox 3.6 اما تو برای من هم هیچ مشکلی نداره !!! و همه چی درسته !!! ولی اگه این مشکل وجود داشت میشه با چند خط css درستش کرد . یه عکس از مورورگرم هم میزارم اینجا . موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novinfard 0 ارسال شده در خرداد 89 موزیلا فایرفاکس 3.0.19 =» تو این مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر