MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 سلام من افزونه ورچومارت رو دان کردم و نصب کردم همچنین پلاگین اتصال به بانک ملت حالا 3 تا سوال 1. این پیغام یعنی چی؟ توجه, مسیر ایمن خالی است, به دلایل امنیتی بسیار مهم است که شما پوشه را در مسیری ایجاد نمایید که با آدرس URL قابل دستیابی نباشد, مسیر پیشنهادی ما /home/pcdir/vmfiles میباشد 2. من میخوام فایل برای دانلود بزارم با کمک این لفزونه شدنیه؟ باید چه کار کنم؟ 3. اگه آموزش فارسی این افزونه رو دارید لینک بزارید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jeneral 2 ارسال شده در مهر 92 سلام من افزونه ورچومارت رو دان کردم و نصب کردم همچنین پلاگین اتصال به بانک ملت حالا 3 تا سوال 1. این پیغام یعنی چی؟ توجه, مسیر ایمن خالی است, به دلایل امنیتی بسیار مهم است که شما پوشه را در مسیری ایجاد نمایید که با آدرس URL قابل دستیابی نباشد, مسیر پیشنهادی ما /home/pcdir/vmfiles میباشد 2. من میخوام فایل برای دانلود بزارم با کمک این لفزونه شدنیه؟ باید چه کار کنم؟ 3. اگه آموزش فارسی این افزونه رو دارید لینک بزارید سپاس سلام دوست عزیز بله میشه ولی توصیه من برای فروش فایل هاتون اگز از rs membership استفاده کنید خیلی راحتتره. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز بله میشه ولی توصیه من برای فروش فایل هاتون اگز از rs membership استفاده کنید خیلی راحتتره. موفق باشید. افزونه rs membership رو دارم اما پلاگین اتصال به بانک ملت نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر