شکوفه 0 ارسال شده در مهر 92 سلام یک سوال داشتم در جومینا وقتی یک قالب جدید نصب میکنید پیش نمایش اون در صفحه مدیدیت قالب ها مثل بقیه قالب ها نمایش داده نمیشه! چکار باید بکنم تا نمایش داده بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 92 یعنی چطوره ؟ میشه توضیح بدی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 92 والا من درست متوجه منظورتون نشدم ولی اگه چیزی باشه که من فهمیدم در قسمت مدیریت قالب دو سربرگ استایل ها و قالب ها دارید روی سربرگ قالب ها کلیک کرده و وارد یه تب جدید میشوید در همون قسمت هر قالبی که نصب کرده باشید یک عکس به صورت پیش نمایش به شما نشان میدهد و همین طور در بعض از قالب ها یک لینک که میتونید از اون استفاده کنید. اگر منظورتون این نبود بیشتر توضیح بدید تا راهنماییتان کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود دو عکس از نمای کلی قالب گرفته و در دو فایل باید درون پکیج قالب تان با نام های template_preview.png و template_thumbnail.png قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر