armin121 1 ارسال شده در خرداد 89 سلام. عزیزان من در صفحه کنترل پنل سایتم به یک مشکلی برخوردم که بعضی وقتها موقعی که از صفحه ای به صفحه دیگه میرم فونتهاش بزرگ میشه عکسهاشو گذاشتم. به نظر شما مشکل از قالب ادمین هست؟ عکسها رو با هم مقایسه کنید تا متوجه منظور بنده بشین.[attachment=5][attachment=6]دوستان کسی کمکی نمیکنه؟ آیا لازمه که فولدری رو دوباره کپی کنم رو هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 نه لازم نیست . زوم صفحه را بیارید پایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در خرداد 89 جناب تهرانی ممنون از پاسختون اما باید عرض کنم که این اتفاق دایما پشت هم تکرار میشه و فقط برای صفحه ادمین هم اتفاق میافته واضح تر عرض کنم اینکه مثلا من وارد یک صفحه ای میشم توی ادمین می بینم فونتها به هم ریخته (بزرگ شده) میرم بخش دیگه ای و وقتی بر میگردم همون صفحه فونتها درست شده هستند. این اتفاق برای تمامی صفحات ادمین اتفاق می افته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام ارمین جان به سایت خودت خوش آمدی ...:heart: * به احتمال زیاد از کش مرورگرت هستش. کششو تخلیه کن.(با مرورگر دیگه ای تست کن ) ** قالب ادمینتو عوض کن ببین باز به این مشکل برمیخری. موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در خرداد 89 ممنون از پاسختون . بچه ها یک قالب خوب و بدون مشکل برای ادمین به من معرفی می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام آرمين جان تو فروم چنتا معرفي شده اگه بگردي پيدا ميكني اينم يكي از اون خوباش كه تست شده است موفق باشيد يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر