mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان من از قالب مدهبی کوثر استفاده میکنم ولی متاسفاته در موقعیت راست این قالب زیر منوهای من نمایش داده نمیشه کسی از دوستان میتونع کمکم کنه وقتی ماژول منو را در موقعیت دیگر فعال میکنم زیر منو را نمایش میده ولی در سمت راست که میزاریمش زیر منوهامو نشون نمیده فایل سی اس اس را برای اینکه بتونید کمکم کنید اپلود میکنم باتشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام شما اگر نمایش زیر منوها رو در ماژول فعال کردید و نشون نمیده معنیش اینه که تو اون ناحیه منویی تعریف نشده که زیر منوها رو نشون بده معمولا برای منوها موقعیت های مخصوصی ایجاد میکنن و ماژول های منو در هر ناحیه ای درست نشون داده نمیشن ممکنه کلا برای منوی کناری اینطوری گذاشتن که زیر منوها رو نشون نده به هرحال برای نظرات بیشتر باید دموی آنلاین قرار بدین 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 92 یعنی با سی اس اس نمیشه فهمید اشکال از کجاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر