mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 92 با سلام سایدبار راست در پایین قالب نمایش میده چجوری مشکلما را حل کنم http://dashtabad.com/fa/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام اندازه سه ستون با اندازه کلی فرق داره باید هماهنگش کنید float قسمت راست را بر روی right قرار دهید از خاصیت overflow:hidden استفاده کنید موفق باشید 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام فایل system.css را باز کنید و خط 660 را باید ویرایش کنید #left ,#right {float:left;width:215px;margin:20px 10px 15px 10px;text-align:right;} باید دایو های چپ و راست را جدا کنید به این صورت #left {float:left;width:215px;margin:20px 10px 15px 10px;text-align:right;} #right {float:right;width:215px;margin:20px 10px 15px 10px;text-align:right;} در wrapper خط های اول هم این کد را اضافه کنید overflow:hidden; 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 92 ممنون سایدبار همچنان در پایین سایت قرار داره ؟!!؟!؟! چیکار باید کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام این پلاگینی که عدد زده کنار مطالب را غیر فعال کنید درست میشه موفق باشید 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 92 بازم ممنون با اون قالب که مشکلم حل نشد قالب فطر را نصب کردم بازهم همین مشکل را داره جوملا را از 1.5 به 2.5 آپگرید کردم بخاطر آپگرید که نیست؟ چیکار کنم؟!؟!؟!؟! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلامهمون قالب قبلی را نصب کنیدتا بک بار دیگه بررسی بشهموفق باشید-------------------------------------------سلاموقتی ادامه مطلب را می زنید درست میشهفقط تو صفحه اصلی این مشکل وجود دارهموفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 92 بسیار ممنون که مشکلما دنبال میکنی قالب قبلی فعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من تو این قالب فعلیتون مشکلی تو ستون سمت راست نمیبینم کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) آقا مصطفی ممنون قالب را عوض کرده بودم الان همون قالبه باید چیکار کنم؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در خط 704 مسیر templates/samen/css/system.css کد زیر قرار دارد #main { float: left; margin-left: 10px; margin-top: 50px; padding: 10px 2px 0; position: relative; text-align: right; width: 500px;} بصورت زیر ویرایش کنید #main { float: left; margin-left: 10px; margin-top: -18px; padding: 0; position: relative; text-align: right; width: 740px;} در خط 739 کد زیر قرار دارد #contentmain { color: #271D10; float: left; width: 100%;} بصورت زیر ویرایش کنید #contentmain { color: #271D10; float: left; width: 500px; margin: 0 0 0 5px;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marziye 0 ارسال شده در آذر 92 منم همین مشکل رو دارم ، منتها ساید بار من سمت چپ هست. ساید بار زیر پست ها نمایش داده میشه!!! http://seniya.persiangig.com/Theme/Yaldaa/ayhan/css.css اینم فایل css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید سوالتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید و آدرس سایتتون رو هم قرار بدید ، در خدمتتون خواهیم بود موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : marziye نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر