rbnsoft 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام من بسته ی شرکتی A رو نه تونستم روی لوکال و نه روی هاست نصب کنم . هر بار که میخوام اطلاعات دیتا بیس رو وارد میکنم با پیغام زیر روبرو میشم . لوکال : Could not open database dump file پیغام هاست : Could read current position in database dump file یه لطف کنید منو راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 احتمال داره بسته را ناقص دانلود کرده باشید . من در ایمیل از شما خواستم مشخصات هاست را بدید برم ببینم مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nawab 0 ارسال شده در دی 89 سلام من هم دقیقا" همین مشکل را دارم و با همین پیغام روبرو می شم من یادمه قبلا" یکبار اینو نصب کردم ولی با هزار دردسر و چه جوریشو یادم نیست لطفا" کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام اگه فقط مشکل تنظیمات دیتابیسه ، تنظیمات رو دستی تو فایل configuration.php اعمال کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام قبل از نصب برید به این ادرس : \cooperate_ver_b\installation\sql فایل databases.ini رو باز کنید و این اطلاعات رو جایگزین قبلی کنید [joomla.sql] dbname = "cooperate_a" sqlfile = "joomla.sql" dbhost = "localhost" dbuser = "root" dbpass = "" prefix = "jos_" مشکل حل خواهد شد موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر