nawab 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به همه اساتید عزیز من دیشب برای اولین بار یک قالب با آرتیستیر 2.5 طراحی کردم بعد تو یکی از سایت ها نحوه فارسی کردن رو خط به خط انجام دادم و فارسی شد یعنی rtl شد ولی همه تصتویر و منوها و کل قالب سایت بهم ریخت. متن اون آموزش این بود "فارسی سازی کلا سه مرحله داره و تنها فایل مورد نیاز برای فارسی سازی قالب های آرتیستیر فقط یه چیزه ! اونم فایل template.css هست. مراحل فارسی سازی : 1- انجام text-align 2- انجام float 3- انجام rtl قسمت اول و دوم به راحتی آب خوردن هستند. به این صورت که ابتدا شما فایل template.css رو باز میکنید. در مقابل تمامی پارامترهای text-alignment و float ، left رو به right تغییر میدین. ( توجه خیلی مهم : اگر مقابل پارامتر float ، عبارت none وجود داشت در آن تغییری ایجاد نمیکنیم !) فکر کنم تا اینجاش رو هر تازه کاری هم میتونست به راحتی انجام بده. اما مرحله سوم در قالب هایی که با نسخه های پایین تر از 2.4 ساخته میشدند ، مانند مرحله اول و دوم بسیار راحت بود و تنها شما باید جای lrt را با rtl تغییر میدادین. اما در نسخه جدید شما باید یه کار دیگه ای انجام بدین و اون هم اینه که در قسمت sheet-body دستور direction:rtl رو وارد کنید. به همین سادگی و به همین خوشمزگی " حالا باید چکار کنم لینک سایت رو می زارم ببینید و لطفا" راهنماییم کنید اگر در این خصوص آموزشی هم هست بفرمایید چون من اول تو این انجمن گشتم نبود رفتم جای دیگه. لینک سایت: http://test.ecitizens.ir ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز به این سادگی هم که اونجا گفته نیست،اگر با css آشنا نیستید از روش آزمون و خطا استفاده کنید.یه نکته کلی دیگه رو Float ها از همه بیشتر دقت به خرج بدید هر float نباید right بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nawab 0 ارسال شده در بهمن 89 ممنون ولی من روش های دیگه ای رو هم که فقط text-alignment تغییر میداد امتحان کردم و همچنین روشی رو که دوست عزیزمون آقای گنجی در همین انجمن بیان فرموده بودند هم انجام دادند ولی باز هم نشد بقیه پست ها هم یا از انجمن پاک شده بود یا ارور 404 می داد به هر حال من همچنان دنبال یک آموزش در این زمینه هستمآقا هنوز کسی پیدا نشده پاسخ ما رو بده بخدا ثواب داره مگه نشنیدید که زکات علم نشر آن است. یه نگاه به این سایت بندازید دلتون کباب می شه: http://test.ecitizens.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 میتونید قالب رو برای من ارسال کنید تا براتون فارسی کنم ولی باید در این مورد با سعی و خطا متوجه روش درست شوید.البته قالب ویرایش نشده را در پیام خصوصی ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nawab 0 ارسال شده در بهمن 89 آقای گنجی من از شما خیلی متشکرم باز هم زحمت ما روی دوش شما افتاد در خصوص توصیه شما به چشم چون این بار اوله و یه هول احتیاج دارم که این کمک شما حتما باعث می شه من بدونم باید چکار کنم براتون الان می فرستم. با سپاس مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 خواهش میکنم ما هم از جومینا یاد گرفتیم و انشالله شما هم یاد بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در بهمن 89 فقط با textalign=right یا هر دستور دیگه ایی نمیتونید قالب رو فارسی کنید باید از از همه دستورات گفته شده در جای خودش و حتی چند دستور دیگه استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر