morid37 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام من وقتی می خواهم وارد بخش مدیریت قاب ها شوم با eroe 404 روبرو مشوم که صفحه مورد نظر را پیدا نمی کند. چگونه می توانم به صورت دستی این مشکل را بر طرف کنم. البته باید بگویم فقط این صفحه این خطا را میدهد و دیگر صفحات مانند بخش مدیریت الحاق و .. مشکلی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام اول از همه کش مرروگرتونو تخلیه کنید :s ( یا برای تست از یک مرورگر دیگه استفاده کنید ). بخش سئو جوملاتون فعاله ؟ ( چک کنید ) اگه فعال باشه غیره فعالش کنید.... .... موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 با سلام اول از همه کش مرروگرتونو تخلیه کنید :s ( یا برای تست از یک مرورگر دیگه استفاده کنید ). بخش سئو جوملاتون فعاله ؟ ( چک کنید ) اگه فعال باشه غیره فعالش کنید.... .... موفق باشید یا علی این مشکل برای سو هست چون من هم این مشکل رو داشتم که با کنسل کردن این امر میسر شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر