mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 سلام من از پلاگین jdvtumbs یرای اینکه عکس رو به صورت بند انگشتی در بیارم ( طوری که با کلیک بر روی عکسها به صورت پاپ آپ باز و با سایز اصلی نشان داده می شدند ) استفاده می کردم. مشکلی که اخیرا به وجود اومد این بود که با کلیک بر روی عکس ها اونا دیگه به صورت پاپ آپ باز نمی شدند. پلاگین را پاک و از سایت جوملا دوباره دانلود و نصب کردم مشکل حل نشد و الان به قسمت مدیریت سایت هم دیگه دسترسی ندارم و هنگام ورود به صفحه ادمینستوریتور به صفحه اصلی سایت بر می گردد خیلی گیج کنندست. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ابتدا وارد پایگاه داده شوید و در جدول extensions دنبال افزونه بگردید و گزینه edit را بزنید و زیر ستون published از 1 به صفر تغیر بدید و ذخیره کنید به مدیریت هاست هم بگید که نمایش خطا را فعال کند 2 واکنش ها : mehrdadkey2 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 سلام از شما متشکرم ولی با تغییراتی که دادم مشکل حل نشد. با مسئولین هاست تماس گرفتم بررسی کردن گفتن مشکل از فعال سازی افزونه secureauth بوده که خودشون غیر فعالش کردن و مشکل حل شد لطفا در صورت امکان بفرمایید کار این افزونه چیه ؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام افزونه مورد نظر یک پلاگین بوده جهت تغییر مسیر مدیریت سایت... موفق باشید 2 واکنش ها : mehrdadkey2 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر