رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود توسط این ماژول رایگان جوملا 1.6 میتوانیدخروجی آر اس اس سایت را به صورت اسکرولی به سمت بالا نمایش دهید. دمو افزونه از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا البته دو نسخه در بسته موجود میباشد هم برای جوملا 1.6 و هم برای جوملای 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 سلام. ممنون بابت معرفی ماژول فقط یه مشکلی که داره اینه که با این که تو فایرفاکس درست کار می کنه ولی تو اکسپلورر مشکل داره و به محض برخورد بالای جعبه دوباره از پایین شروع به بالا آمدن می کنه. می تونین در این مورد کمکم کنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
B.Z 1 ارسال شده در فروردین 90 در دمو مشکلی نیست ( فایرفاکس 4):heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در فروردین 90 یه ماژول دیگه پیدا کردم که نصب هم کردم. همونیه که می خواستم. آدرس دمو (آخرین ارسالهای انجمن) لینک دانلود از سرور جدید جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 یه ماژول دیگه پیدا کردم که نصب هم کردم. همونیه که می خواستم. آدرس دمو (آخرین ارسالهای انجمن) لینک دانلود از سرور جدید جومینا من فكر ميكنم يكي از كارهاي مهمي كه بايد انجام بديد تغيير فونت سايت است.فونت ها رو به Tahoma از طريق فايل سي اس اس تغيير دهيد و از حالت بولد هم به نرمال تغيير دهيد البته هرجا كه بولد شده بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر