mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 باسلام من قالب سایتم دارای سه رنگ مختلف می باشد.من میخوام یه ماژول داشته باشه که کاربرم بتونه رنگ دلخواهشو برای قالب انتخاب کنه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود می تونید دستی با html دستی سه رنگ درست کنید و بهشون لینک بدید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ممنون ولی من منظورم این بود که چی کدی باید برای این کار بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 ببخشید ولی لطفا کمک کنید باید چه کدی برای این کار بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 متوجه نمیشم؟ می خواهید برای قالب یک رنگ دیگه و استایل دیگه درست کنید؟ خوب باید به css مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ببنید قالب من دارای 3 رنگ سبز،قرمز، آبی می باشد که در قسمت مدیریت سایت و مدیریت قالب و کلیک بر روی قالب در قسمت استایل می تونم به عنوان مدیر قالب را عوض کنم ولی من میخوام کاربران سایتم بتونن خودشون با ماژولی که براشون قرار میدیم این کار را بکنن.یعنی اگر بر روی قرمز کلیک کردن سایت قرمز رنگ نشون داده بشود و اگر بر روی آبی سایت آبی رنگ نمایش داده بشه و به همین صورت برای سبز من تو برخی سایت ها دیدم و دقیق همون لینک اونا را قرار دادم ولی بازم نشد ممنون میشم شما راهنمای کنید که باید چه کدی استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود شما یک ماژول اچ تی ام ال دستی بسازید و درونش مثلا عکس یا متن قرار بدید لینک رنگ ها رو می تونید از خود مدیریت قالب بگیرید اگر امکانش هست دمو هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 تو رو خدا چرا نصفه نیمه جواب میدید.من نمیدونم چطور باید کدشو از مدیریت بگیرم.من لوکال کار میکنم متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود اینو به آخر ادرس سایت تون اضافه کنید ببینید جواب میده ?style=style2 مثلا domain.com?style=style2 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام متاسفانه نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود لطف می کنید دمو قرار بدید؟ یا اگر در لوکال هست اسم قالب رو بگید احتمال داره شما این قابلیت رو در تنظیمات قالب غیر فعال کرده باشید برسی کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام ممنون از وقتی که میزارید واقعا؟؟یعنی میشه غیر فعالش کرد؟؟؟ VT_RealEstate_Template_v1.0.0 من از قالب استفاده میکنم. بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ruh313 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام یک ماژولی هست برای این کار من هم نصب کرده م رو سایتم ولی الآن هرچقدر گشتم پیدا نشد اگه خواستین از سایتم به شکل فایل نصبی درمیارم براتون می فرستم اگه خواستین بهم ایمیل بزنین: (((ماژول رو پیدا کردم، ایمیلو از این پست حذف کردم ))) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ruh313 1 ارسال شده در مرداد 92 پیدا کردم: http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/templating/7466 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر