robat2153 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام.وقتی میخوام قالبو نصب کنم در سرور ارو زیر را میدهد چرا قالب ها را از همین سایت دانلود کردم Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpVlLx1B' to '/home/fannitec/public_html/tmp/web1.zip' in /home/fannitec/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 351 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود فقط با نصب همین افزونه مشکل دارید؟ مسیر tmp و log رو در configuration برسی کنید تنظیمات ftp هم همین طور اگر فعال است غیر فعال کنید. سطح دسترسی پوشه tmp و log رو هم ببینید درست باشه. به tmp دسترسی 777 بدید. با نصب افزونه ی دیگر هم تست کنید با همه افزونه مشکل نصب دارید یا خیر؟ در نهایت به پشتیبانی هاست حتمن اطلاع بدید 1 واکنش ها : robat2153 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در فروردین 92 درود فقط با نصب همین افزونه مشکل دارید؟ مسیر tmp و log رو در configuration برسی کنید تنظیمات ftp هم همین طور اگر فعال است غیر فعال کنید. سطح دسترسی پوشه tmp و log رو هم ببینید درست باشه. به tmp دسترسی 777 بدید. با نصب افزونه ی دیگر هم تست کنید با همه افزونه مشکل نصب دارید یا خیر؟ در نهایت به پشتیبانی هاست حتمن اطلاع بدید با همه قالب ها مشکل همینه مهندس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarajuju 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من یه قالب نصب کردم روی جوملا 2.5 روی لوکال هاست وفتی انتخابش میکنم برای پیش فرض و نمایش سایت رو میزنم ارور زیر رو میده: Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in C:\xampp\htdocs\templates\bj_jupiter\html\modules.php on line 113 ممکنه کسی کمکم کنه من تازه دارم با جوملا و طراحی سایت آشنا میشم خیلی اصطلاحات و ارورها رو نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین....! قبل از ایجاد تاپیک ابتدا جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر