amir23 5 ارسال شده در فروردین 92 با سلام من در سايتم دارم يك سري كالا رو ميذارم اما متاسفانه ترتيب نمايش كالا ها هيچوقت اون چيزي نيست كه من ميخوام. به اين آدرس بريد لطفا: http://pro-tech.easytrading.ir/ من هرچي تبلت به اين صفحه اضافه ميكنم مياد زير بقيه تبلت ها نمايش داده ميشه!!! من ميخوام تبلت هاي جديدي كه اضافه ميكنم بياد بالاي تبلت هاي قبلي نشون داده بشه. هرچي هم ترتيب نمايش رو در تنظيمات گروه ها در قسمت مديريت ميزنم اول جديدترين ها نمايش در بياد بازم نميشه!!و بازم قديمي ها اول نمايش داده ميشه! ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به هنگام تغییرات کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید اگر تغییری داده نمیشه مرتب سازی مطالب اولویت اصلیش بستگی به تنظیمات منو داره اگه به درستی انجام بدید مشکلی نیست موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amir23 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به هنگام تغییرات کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید اگر تغییری داده نمیشه مرتب سازی مطالب اولویت اصلیش بستگی به تنظیمات منو داره اگه به درستی انجام بدید مشکلی نیست موفق و پیروز باشید یا حق با سلام مجدد بله اشتباه از من بود كه ترتيب رو در منو ها تعيين نميكردم بلكه در تنظيمات دسته ها داشتم ترتيب رو اعمال ميكردم كه خب بر روي صفحه اصليم موثر نبود. با تشكر فراوان از شما دوست عزيز موفق باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر