رفتن به مطلب
رضاگنجی

ماژول اسلاید تصاویرافقی Images Crawler

پست های پیشنهاد شده

6682.jpg

سلام و درود

توسط این ماژول میتوانید یک اسلایدر زیبای افقی متحرک در موقعیت یک ماژول در سایت ایجاد کنید.قابلیت دادن لینک به تصاویر و نمایش تمامی تصاویر محتوی یک پوشه و تنظیم عرض و ارتفاع از خصوصیات این ماژول است.من قبلا این ماژول را استفاده کرده ام و به نظر من خیلی کاربردی است هرچند در دمو زیبایی کاملی ندارد!

دمو افزونه از سایت سازنده

دانلود از سرور جومینا

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این ماژول اصلا عکسی را نشان نمی ده و من فکر کنم توی قالب های فارسی این طور باشه و به نظرم در قالب های انگلیس درست بیاید ( آره تستش کردم توی قالب های فارسی نمی آید ) باید فایل سی اس اس آن بهینه شود لطفا اگه این کار را می تنید انجام دهید چون اگر با قالب های فارسی بهینه نشود اصلا هیچ کاربردی برای فارسی زبانان ندارد ......

و فکر کنم یک ماژول دیگه که خیلی شبیه این هست را قبلا در موردش گفته اید که اون هم یک جورایی مشکل داشت و کسی جواب من را نداد این آدرس :

http://forum.joomina.ir/thread-1849-post-16855.html#pid16855

لینک به ارسال

سلام

دوست عزير من معمولا ماژول ها رو تست ميكنم و غير از تست اين ماژول رو استفاده هم كرده بودم ولي به خاطر تغيير قالب سايتي كه راه اندازي كرده بودم اسلايدشو رو حذف كردم!!!

من فكر ميكنم مشكل ديگري وجود دارد و اگر تصويري نمايش داده نميشود يا به دليل تنظيمات است يا سطح دسترسي و يا.....

از نظر صحت كاركرد اين ماژول با قالب هاي فارسي هم مطمئن باشيد!

سازنده اين ماژول در سايت دمو زيبايي اين ماژول رو كامل نتونسته نشون بده و از نظر من يكي از زيباترين ماژول هاي اسلايد تصاوير است.

لینک به ارسال

شایدهمینطوری باشه که می گید باید بیشتر امتحان کنم که فعلا وقتش نیست و البته ماژول های جایگزین زیادی هست

به هر حال ممنون دوست عزیز ....

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...