iraj42 0 ارسال شده در آذر 91 سلام از سیستم جامع پرداخت زرین پال - متصل به درگاه بانکی در جوملا 2.5 استفاده میکنم موقع پرداخت این ارور رو میده من هم کنترل کردم که جاوا اسکریپت مرورگرم فعال باشه که هست اما نمیدونم چرا این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنید ممنون Please enable the Javascript to be able to subscribe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام از چه مرورگری استفاده میکنید ؟ با مرورگرهای دیگر هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ، جاوا سیستمتون فعال نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj42 0 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ، جاوا سیستمتون فعال نیست سلام آقای تهرانی ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudkhah 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام من یه مشکل با ماژول نمایش کالا این سیستم دارم. با این سیستم فقط میشه یه کالا رو به فروش گذاشت. به طور مثال من 4 تا کالا متفاوت دارم که تو چهار موقعیت قالبم قرار دادم . با کلیک روی خرید کالا هر یک از اونا فقط جزییات خرید یه کالا رو نشون میده. مثلا کسی که میخاد کالای X رو بگیره تو زرین پال کالای Y رو نشون میده و قیمت و جزییات کالای Y رو برای پرداخت نمایش میده. میشه بررسی کنید!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudkhah 0 ارسال شده در آذر 91 کسی نیست جواب بده؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehran2020 0 ارسال شده در اسفند 91 درود بر شما ، جاوا سیستمتون فعال نیست جناب تهرانی عزیز میشه بفرمایید چه جوری جاوا رو فعالش کنیم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر