farzanegan 0 ارسال شده در آبان 91 سلام خدمت دوستان جومینایی . من یه مشکل در قالب موزیکال خلیلان دارم. درسته این قالب تجاریه ولی مشکلم آنجنان حاد نیست که به خودشون بگم . 1. میخوام تو قسمت فوتر که "رنگ انتخاب قالب " زده رو بر دارم و چیزی نباشه. 2. تو قسمت فوتر میخوام " تمامی حقـوق این سـایت..." رو برش دارم نمیدونم باید کجا برم . 3. بالای هدر سمت چپ وب لینک داره ، مثلا فیسبوک ، گوگل و .. . وجود داره میخوام اینارو هم برش دارم . ممنون میشم راهنمایم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام 1. میخوام تو قسمت فوتر که "رنگ انتخاب قالب " زده رو بر دارم و چیزی نباشه. این مورد باید در تنظیمات قالب باشه!شما تنظیمات قالب رو نگاه کنید احتمالا باید قسمتی برای فعال و یا عدم فعال بودن این باشه! 2. تو قسمت فوتر میخوام " تمامی حقـوق این سـایت..." رو برش دارم نمیدونم باید کجا برم . این قسمت ها بیشتر در قسمت های php قالب می باشند بهتر هست از اونجا برای برداشتنش اقدام کنید برای شروع ابتدا فایل از index.php قالب شروع کنید 3. بالای هدر سمت چپ وب لینک داره ، مثلا فیسبوک ، گوگل و .. . وجود داره میخوام اینارو هم برش دارم . این هم احتمالا باید در php قالب باشه اگر نبود در فایل های سی اس اس قالب هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanegan 0 ارسال شده در آبان 91 برا تازه واردا بیشتر توضیح نمیدید ؟ اینجاهای که شما گفتید زیاد گشتم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام برای برداشتن فوتر تو سی اس اس قالب template.css دنبال عبارت khFooterWrap بگرد و براش کد display:none رو بذار تا حذف بشه در همین فایل سی اس اس عبارت زیر پیدا کن h1.kh-twi, h1.kh-rss, h1.kh-link, h1.kh-plus, h1.kh-face و همون کد بالا رو که گفتم بذار تا حذف بشن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر