sahraie 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت اساتید محترم سوال من ممکنه تکراری باشه و تابهال کسی جواب سا نساخته من به یک ماژول اوقات شرعی نیاز دارم که بعد از انتخاب استان شهرستان مورد نظر رو انتخاب و اوقات شرعی اون شهرستان رو نمایش بده اساتید کسی چنین ماژولی رو سراغ داره؟ دوم اینکه من از نیاز دارم اوقات شرعی شهرستان دهلران از استان ایلام رو نمایش بدم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز ماژول اوقات شرعی رو دانلود و نصب کن بعد برو از تو هاست مازول رو پیدا و فایل css اون رو برای ادیت کردن کلیک کن سپس طول و عرض جغرافیایی شهرتو از سایتهایی که این خدمات رو میدن به طور دقیق پیدا و در این فایل قرار بده. ادامه این آموزش رو بعد از طی مسیرهای بالا بگو تا برات بذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید لطفا" به هنگام پاسخگویی به سوالات به تاریخ آخرین پست دقت فرمایید و از بالا آوردن بی جهت تاپیکها خودداری فرمایید ! اینگونه ارسالها اسپم محسوب میشوند و در صورت تکرار اخطار در پی دارد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در دی 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید لطفا" به هنگام پاسخگویی به سوالات به تاریخ آخرین پست دقت فرمایید و از بالا آوردن بی جهت تاپیکها خودداری فرمایید ! اینگونه ارسالها اسپم محسوب میشوند و در صورت تکرار اخطار در پی دارد ! موفق و پیروز باشید یا حق بله به تاریخ دقت نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر