reza_d500 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام و وقت بخیر چند مشکل با این قالب دارم. لطفا راهنمایی کنید 1- عنوان قسمت های سایت مثل بخش های سایت، کلام نور به چپ اومدن هر چی padding و margin رو تغییر میدم جواب نمی گیرم 2- متن ها در قسمت وسط خیلی به گوشه ها چسبیدن این هم با تغییر چه قسمتی قابل حاه؟ با padding که نشد 3- ماژول خبر تایپی و خبر خطی رو نصب میکنم اما کامپوننتی همراهش نیس که اخبار رو اونجا بنویسم. آیا اینها روی جوملا 2.5 کار میکنه؟ سپاس از حوصلتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در مهر 91 اینم آدرس سایت www.bodaghischool.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام سوال های خودتون رو در تایپیک های مجزا ایجاد کنید هر سوال در یک تایپیک(قوانین...):dodgy: 1- عنوان قسمت های سایت مثل بخش های سایت، کلام نور به چپ اومدن هر چی padding و margin رو تغییر میدم جواب نمی گیرم برای این قسمت نیازی نیست به کد نویسی دست ببرید اگر به عکس اون محل دقت کنید کادر خاکستری رنگ دورش هست که اگر شما اون کادر رو حذف کنید و جایگزین عکس کنید مشکلتون بر طرف خواهد شد 2- متن ها در قسمت وسط خیلی به گوشه ها چسبیدن این هم با تغییر چه قسمتی قابل حاه؟ با padding که نشد بله با دستور زیر میتونید این کار رو انجام بدید! padding-right 3- ماژول خبر تایپی و خبر خطی رو نصب میکنم اما کامپوننتی همراهش نیس که اخبار رو اونجا بنویسم. آیا اینها روی جوملا 2.5 کار میکنه؟ اگر ماژول و کامپونت برای جوملا 2.5 باشه مشکلی نخواهید داشت! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون از پاسختون- مشکل اول حل شد اما هر تغییری که در cssتو قسمت main ایجاد می کنم فاصله نمیفته مگه همین قسمت رو نباید تغییر بدم و مثلا padding-right=3px بذارم؟ [align=left]#main { background-color:#FFFFFF; border-left:#264c6b 2px solid; border-right:#264c6b 2px solid; width:998px; //padding-right:4px; margin:0 auto; }[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خیر،باید کد مربوطه به اون محل رو استخراج کنید و به اون پدینگ بدید میتنید از آموزش زیر استفاده کنید http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%DA%A9%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D9%88%D8%A8.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_d500 0 ارسال شده در مهر 91 جناب امره ای مطلب بسیار مفیدی بود. بسیار ممنون مشکلم حل شد فقط هنوز تو مرورگر گوگل کروم پدینگ رعایت نمیشه اما اکسپلورر و فایرفاکس ok شد. میشه حلش کرد؟ ممنون از پیگیریتون جناب امره ای مطلب بسیار مفیدی بود. بسیار ممنون مشکلم حل شد فقط هنوز تو مرورگر گوگل کروم پدینگ رعایت نمیشه اما اکسپلورر و فایرفاکس ok شد. میشه حلش کرد؟ ممنون از پیگیریتون کروم هم حل شد. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر