شاه کرمی 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من در هنگام نصب این قالب با این ارور مواجه شدم JInstaller: :Install: فایل وجود ندارد /home3/teknicir/public_html/tmp/install_507935c4a001b/en-GB.tpl_bluespace_joomina_ir.ini مشکل این ارور در چیست از قالب؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام فایل /en-GB.tpl_bluespace_joomina_ir.ini وجود خارجی نداره و فراخوانی شده!قالب رو از حالت فشرده خارج کنید بعد تو فایل نصاب(templateDetails.xml) قالبتون ببنید کجا فراخوانی شده کد مربوطه اش رو حذف کنید و قالب رو مجددا فشرده کنید و نصبش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در مهر 91 حالا باید حذف بشه اگه نشه مشکلی هست ؟ چون گشتم کدشو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خط 66 در فایل templateDetails فکر کنم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در مهر 91 اقای امره ای یعنی این خط حذف کنم en-GB.tpl_bluespace_joomina_ir.ini بعد زیپ یعنی این الکی نوشته شده ؟ میخوام بدونم چرا باید نوشته بشه که ما باید حذفش کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 درود اول از حالت زیپ قالب رو خارج کنید تغیرات رو انجام بدید ذخیره کنید و دوباره به حالت فشرده تبدیل کنید این فایل رو نمیدونم چرا قرار دادند! تو اینجا این کد رو فراخوانی کرده که وجود خارجی نداره شما حذف کنید مشکل خاصی نباید به وجود بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر