mirzakhani 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من از قالب ذیل که لینک دموشو گذاشتم دارم استفاده می کنم و می خوام تغییراتی توی قسمت بالای سایت بدم لطفا کمک کنید کدهاشو پیدا و درست کنم مواردی که می خوام تغییر بکنه: 1 - در قسمت بالای سایت و در واقع همون جای اسلاید شو می خوام رنگ تیره پشت زمینه با قسمت پایین یکی بشه؟ 2- در همون قسمت قبلی که گفتم می خوام ارتفاعشو هم کم کنم لطفا بگید تو کدوم فایل css و کدوم کد را باید تغییر بدم ممنون لینک دمو قالب مد نظر: http://joomla25.zootemplate.com/zt_zizia/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 فایل css زیر رو باز کنید templates/zt_zizia/css/template.css حال در خط 203 باید تغییرات رو اعمال کنید .slide #zt-header{background:#222222 url(../images/header.png) no-repeat center center; height: 556px;} مشاهده می کنید که ارتفاع 556 پیکسل است که باید تغییر کنه و به جای header.png فایل ویرایش شده خودتو رو قرار بدید background:#222222 رو هم تغییر بدید ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirzakhani 0 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از شما مشکل حل شد اما الان فقط یه مورد دیگه باقی مونده و اونم اینه که: چطوری فاصله مطالب اصلی موجود در صفحه رو تا پایین اسلاید شو کم کنم یعنی مطالب به اسلاید شو نزدیکتر بشن بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از شما مشکل حل شد اما الان فقط یه مورد دیگه باقی مونده و اونم اینه که: چطوری فاصله مطالب اصلی موجود در صفحه رو تا پایین اسلاید شو کم کنم یعنی مطالب به اسلاید شو نزدیکتر بشن بازم ممنون فایل css زیر رو باز کنید templates/zt_zizia/css/template.css زیر خط 35 عبارت زیر را وارد کنید top: -100px; مانند کد زیر .clearfix { clear: both; top: -100px; } بسته به مقدار فاصله مورد نظرتون عدد رو تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در مهر 91 در کل برای ویرایش قالب یا موقعیت ماژولها شما میتونین از این طریق عمل کنید: روی صفحه ای که مورد نظرتونه راست کلیک کنید و گزینه ی Inspect Element رو انتخاب کنید. پایین سمت چپ صفحه ( شایدم سمت راست) بر روی Inspect کلیک کنید. موقعیتی که میخوایید اونو تغییر بدین رو کلیک کنید. پایین سمت چپ صفحه روی style کلیک کنید تا خصوصیات اون موقعیت و همچنین کلیه ی مشخصاتشو ببینید. بعد با توجه به مشخصاتی که بهتون میده میتونین فایلهای سورس برنامه رو تغییر بدین قالب یا ماژول رو اونجوری که میخوایید در بیارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر