fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 ببخشید من می خوام در سایتم یه بنر متحرک بزارم اما نمی دونم بسازم باید چه جوری یه بنر بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 91 برای ساختن بنر باید از نرم افزارهای مناسب اینکار استفاده کنید تو انجمن قبلا مطرح شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 اگه میشه شما یه نرم افزار خوب معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 من برای ساخت بنر متحرک به چه جور برنامه ای نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 91 فتوشاپ ، فلش و .... فکر کنم شما یه ماژول می خواید واستون چند تا عکس رو بصورت اسلاید نشون بده بهتره از ماژول های اسلاید شو استفاده کنید کارت زودتر راه میفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 91 با سلام براي ساخت بنر متحرك مي تونيد از فتوشاپ استفاده كنيد براي آموزش مي تونيد به وب سايت زير مراجعه كنيد www.cgtv.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 درود اگه میخوای بنر های حرفه ای بسازید برید با نرم افزار فلش کار کنید، خیلی عالیه. راه افتادن اولیش یه ذره سخته ولی بعدا که راه افتادید میتونید انیمیشن های زیبایی خلق کنید . بدرود / نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر