danyal123 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام Vertical Menu رو داره ولی وقتی قالبو نصب کردم این منوها فعال نیست و هر چی هم گشتم نتونستم پیداش کنم . منو رو به راست انداختم پسوند art-vmenu هم دادم اما اون Vertical Menu که تو ارتیستر ساختم نیست Vertical Menu آرتیستر اینم سایت من http://www.titalnet.com/picture/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگر شما می خواهید منوی سمت راست بالای سایتتان ( نقشه سایت) به صورت Vertical Menu باشه باید در قسمت ماژول های سایت ماژول منو را که همان نقشه سایت هست را باز کنید باید درقسمت گزینه های اصلی نمایش زیر منوها را روی بله قرار دهید و در گزینه های پیشرفته کلاس ماژول را art-vmenu قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
danyal123 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگر شما می خواهید منوی سمت راست بالای سایتتان ( نقشه سایت) به صورت Vertical Menu باشه باید در قسمت ماژول های سایت ماژول منو را که همان نقشه سایت هست را باز کنید باید درقسمت گزینه های اصلی نمایش زیر منوها را روی بله قرار دهید و در گزینه های پیشرفته کلاس ماژول را art-vmenu قرار دهید. با سلام Vertical Menu رو داره ولی وقتی قالبو نصب کردم این منوها فعال نیست و هر چی هم گشتم نتونستم پیداش کنم منو رو به راست انداختم پسوند art-vmenu هم دادم اما اون Vertical Menu که تو ارتیستر ساختم نیست Vertical Menu آرتیستر سایت من آدرس سایت http://www.titalnet.com/picture/ با تشکر سلام اگر شما می خواهید منوی سمت راست بالای سایتتان ( نقشه سایت) به صورت Vertical Menu باشه باید در قسمت ماژول های سایت ماژول منو را که همان نقشه سایت هست را باز کنید باید درقسمت گزینه های اصلی نمایش زیر منوها را روی بله قرار دهید و در گزینه های پیشرفته کلاس ماژول را art-vmenu قرار دهید. این کار رو هم انجام دادم اما شکلش مثل Vertical Menu آرتیستر نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شما تنظیمات ماژول منوی خودتون رو باز کنید در قسمت پسوند کلاس منو عبارت art-vmenu قرار بدید دقت کنید کلاس ماژول نه کلاس منو اینجا هم گفته شده قبلا http://forum.joomina.ir/thread-4021.html 1 واکنش ها : hoseinsh69 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
acia 0 ارسال شده در دی 91 ممنون دوست عزیز ولی شاید من سوال رو درست مطرح نکردم.... بزارید یه جور دیگه بگم...آیا امکان داره بتونم با ارتیستر یک منوی دلخواه عمودی طراحی کنم و از اون تو قالب امیرکبیر استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خیر فکر نکنم بشه با ارتیستر قالب طراحی میشه نه ماژول اونم در قالب جاسازی میشه شما با توجه به گفته جناب دفاعی می تونید از کلاس ماژول کمک گرفته و با بهره گیری از css چیزی شبیه اون بسازید یدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
acia 0 ارسال شده در دی 91 سلام و ممنون بابت راهنماییتون خوب میشه لطفا یه ماژول منوی عمودی برای جوملا 2.5 معرفی کنید که فقط با نصبش بتونم ازش استفاده کنم نه اینکه برم کلی تغییرش بدم؟ من از خیلی از ماژول ها استفاده کردم که خوب جواب نداده مثل swmenu و ... ....یه منوی درست درمون عمودی اگه معرفی کنید ممنونتون میشم :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام ببینید این به کارتون میاد؟ http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems/accordion-menus/18509 دموی اون هم اینجاست برای نمایش دمو کمی پایین بیاین وسط صفحه مشخصه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
acia 0 ارسال شده در دی 91 ممنون آقای میری من از منوی آکاردئونی استفاده کردم ولی یه منوی معمولی می خواستم که وقتی روش با موس میرم زیر منو ها به سمت راست (داخل صفحه) باز بشن. بازم ازت ممنونم...... البته عذر می خوام.....زیر منوها به سمت چپ داخل صفحه باز بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام برای اینکار شما باید با CSS آشنایی داشته باشید میتونید از پلاگین آبشاری ساز منوها هم استفاده کنید . قبلا در انجمن توسعه افزونه معرفی کردم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر