rasool 0 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان این سایت و ببینید www.fdl.ir میترا نصب کرده و اون منوی موضوعات و می بینید من می خوام یدونه مثل اون درست کنم می شه کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن تخصصی جوملا(جومینا) خوش آمدید این یک منو ساده هست که شما براحتی می تونید از طریق مدیریت ماژول و ایجاد ماژول HTML بصورت دستی یک فهرست موضوعی از موضوعات سایتتون درست کنید و در یکی از موقعیتهای قالبتون منتشر کنید... برای این منظور از افزونه هایی که مخصوص اضافه کردن کد هست هم می تونید استفاده کنید که افزونه jumi خیلی کارآمد هست... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آبان 89 خوب اون سیستم میترا بود توی جوملا باید به چه لینک هایی بزنم؟ یعنی لینک های موضوعی چطوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز لینکهای موضوعی بر می گرده به دسته بندی و قسمت بندی سایت شما که ایجاد کردید و یک چیز انتخابی هست مثلاً در جومینا قالب - کامپوننت و ... هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آذر 89 دوستان ماژولی وجود داره که خودش درست کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام همانطور که عرض کردم اگر دقیق مثل اون سایت بخواهید باید دستی درست کنید ولی اگر دقیق مثل اون نمی خواهید باشه می تونید از افزونه های منو ساز استفاده کنید... مثلا ماژول منو ساز درختی... در این سایت می تونید این دست افزونه ها رو جستجو و بهره ببرید: http://extensions.joomla.org موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز تو انجمن خود جومینا گشتم لینک ها خراب بود میشه این ماژول رو واسم آپلود کنید؟ mod_moscmenutree166-Farsi یا dtree نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر