Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 سلام این ادرس سایتم هست:bisttech.ir نمیدونم چرا از هر مطلب چند تا کلمه میاد کنار عکس و اینطوری دیده میشه من عکس رو کپی نکردم و از کامپوننت پیش فرض جوملا استفاده کرده و عکس رو اضافه کردم درسته با چند تا اینتر زدن درست میشه اما توی ار اس اس که این مشکل نیست بد دیده میشه لطفا کمک کنید یعنی هیچکس بلد نیست؟:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 تو سایت شما چیزی مشاهده نشده یه عکس بزارید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 نه دیروز اندازه ی عکس رو بزرگ کردم درست شد اما نمیشه همه ی عکس ها رو اونجور کرد اینم عکس:bisttech.ir/Ashampoo_Snap_2012.08.png در ضمن اگه عکس توی مطلب رو کوچیکتر کنم متن بیشتری میاد کنارش-اگه بزرگتر کنم کمتر میشه تا اینکه درست میشه اما بعضی وقتا عکس هایی هست که نمیشه بزرگ کرد چون کیفیتش افت میکنه-فکر کنم با دستکاری تو کد قالب بشه درست کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اگر نمی خواهید کناز تصویر متنی باشه تنها راهش این هست که ابتدا تصویر رو در ادیتور اضافه کنید بعد اینتر بزنید و متن رو زیر تصویر اضافه کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اگر نمی خواهید کناز تصویر متنی باشه تنها راهش این هست که ابتدا تصویر رو در ادیتور اضافه کنید بعد اینتر بزنید و متن رو زیر تصویر اضافه کنید... موفق باشید بازم نمیشه به چند بار اینتر زدن نیاز داره که اونم توی قسمت ار اس اس که این مشکل نیست بد دیده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام تو ادیتورت اول راست چین رو انتخاب کن بعد عکست رو بزار سپس متنت رو یه چیز دیگه عکست رو مجددا انتخاب کن و راست چین رو انتخاب کن درست میشه طبق عکسی که گذاشتی مشکل از چپ چین شدن تصاویرته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 راستچین که میکنم یکم بهتر میشه ولی بازم متن کنار عکس هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست من فقط کافیه برید فایل general.css قالبتون و در خط 423: خاصیت float: left رو به float: none تغییر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر