shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام چگونه یک سایت دو زبانه با جوملا 2.5 بسازیم و در هر زبان بصورت مجزا مطلب ترجمه شده مربوط به آن زبان را قرار دهیم و عنوان منو ها و ماژول ها نیز در هر زبان تغییر یابد مثلا یک ماژول یا منو فقط در یک زبان خاص نمایش داده شود و دیگر اینکه چون زبان فارسی از راست به چپ و انگلیسی بالعکس است - از دو قالب مجزا برای هر زبان استفاده شود و هدر نیز برای هر زبان تغییر باید یا اینکه بتوان با ترفند دیگری قالب را نیز دو زبانه کرد یادم هست یه راهی قبلا وجود داشت که یه خط کد باید توی یکی از فایل ها نوشته می شد و خودش تشخیص میداد که اگر زبان راست به چپ یا چپ به راست است از کدام استایل استفاده کند اما دقیق خاطرم نیست در ضمن بنده از آرتیستر 3 استفاده می کنم با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی و بهروزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اون قسمت که مربوط به کد نویسی قالب هست rtl استاندارد شده باشه // قبلا در موردش بحث شده سرچ کنید زودتر به جواب میرسید اون قسمتی هم که به تنضیمات جوملا مربوط میشه در کتاب جوملا 2.5 جومینا بطور کامل و مفصل توضیح داده شده اگه یک بار بخونید امکان نداره تو اون بخش مشکل براتون پیش بیاد زندگیتان سپید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اون قسمت که مربوط به کد نویسی قالب هست rtl استاندارد شده باشه // قبلا در موردش بحث شده سرچ کنید زودتر به جواب میرسید اون قسمتی هم که به تنضیمات جوملا مربوط میشه در کتاب جوملا 2.5 جومینا بطور کامل و مفصل توضیح داده شده اگه یک بار بخونید امکان نداره تو اون بخش مشکل براتون پیش بیاد زندگیتان سپید یا حق ممنون - هر چند با جستجو نتونستم اون مسئله ای کدنویسی و دوزبانه کردن رو پیدا کنم ولی بازم می گردم باشه ممنون ولی در مورد کتاب جوملا آخه اون کتاب 300 صفحع است که البته دوستان زحمت اش رو کشیده اند و من هم دانلود کرده ام که هر روز یه مقدارش رو بخونم - مقیده اما زمان بره - ارزش اش رو داره ولی من عجله دارم باز هم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در فصل یازدهم کتاب واقع در صفحه 293 راجع به دو زبانگی کردن سایت بطور مفصل توضیح داده شده مطالعه کنید اگه باز مشکلی بود همین جا مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadii 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام در فصل یازدهم کتاب واقع در صفحه 293 راجع به دو زبانگی کردن سایت بطور مفصل توضیح داده شده مطالعه کنید اگه باز مشکلی بود همین جا مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): کتاب رو باید از کجا اورد؟ من الان این مشکل رو دارم و یه سوال من میخوام در هر زبان منو هام با هم فرق بکنه این امکان رو چطوری باید فراهم کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام کتاب رو از لینک زیرمیتونید دریافت کنید http://www.joomina.ir/20120718561/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25.html در مورد منوها هم ، در تنظیمات هر منو قسمتی قرار داره که میتونید تعیین کنید که منو برای چه زبانی قابل نمایش باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام به joomina.ir برید و به رایگان کتاب رو دریافت کنید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadii 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون الان سایتم دوزبانه شده منتها هنوز نتونستم منو ها رو درست کنم یعنی برای زبان فارسی منو های فارسی و برای زبان انگلیسی منوها انگلیسی باشه الان فقط منوی اصلی که برای هر دو زبان هست رو نمایش میده باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام در تنظیمات منو یک گزینه به نام زبان وجود داره وقتی لیست کشویی را باز کنید تعداد زبان ها را نشان می دهد. این یعنی اینکه شما میخواهید این ماژول در چه زبانی به نمایش در بیاید برای هر چیز باید دوتا بسازید و یکی را برای زبان فارسی یکی را برای زبان انگلیسی (یا ...) گزینه "همه" رو قرار بدید در هر دو زبان سایت( هر دو زبان) نشان میده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadii 0 ارسال شده در آذر 91 کجا بسازم؟ داخل MainMenu اصلی ؟ یا داخل هر کدام از منو هایی که برای هر زبان ساختم؟ اگه داخل MainMenu بسازم درست میاد ولی همیشه گزینه ی پیشفرض Home رو هم داخل منو نمایش میده اگه داخل هرکدام از منو هایی که برای زبان ها ساختم بذارم اصلا نمیاد یه سوال دیگه آیا باید حتما قالب این امکان رو داشته باشه یا هر قالبی باشه کار میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ahmadii جان احساس میکنم با جوملا خوب اشنا نیستید بهتر است برای گرفتن این سوالاتتون و سوالاتی که در ایند پیش خواهد امد کتاب جوملا 2.5 رو یک بار برای همیشه مطالعه فرمایید قالب باید از rtl & ltr پشتیبانی کنه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام شما منو رو در هرکجایی که دوست دارید بذارید. وقتی تعیین کنید که برای زبان فارسی باشه، فقط برای فارسی نمایش میده. قالب هم باید سازگار باشه. اگه در کدها دستور شرطی rtl و ltr باشه برای زبان حله! با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر