ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 سلام من در يه سايت يه يه ماژولي ديدم ، ميخوام بدون كسي ديده تاحالا يا كسي داره؟ اين ماژول طوري كار ميكرد كه هر كسي وارد سايت ميشد( آدرس اون سايت دقيقا يادم نيست) يه سري متن مثل زير نويس تلويزيون ، از پايين سايت مي اومد و ميرفت با بالا و پايين رفتن سايت هم كاري نداشت ، پايين سايت دائم بود. متنش هم متحرك بود كسي چنين چيزي ديده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام برای متن متحرک تو سایت خودمون { جومینا } یک ایکستنشن خوب قرار قرفته هست میتونید از اون استفاده کنید ... در مورد ثابت بودن موقعیت هم کافیه position: رو fixed قرار بدین position:fixed; من خودم همین کار رو تو این قالب /یک طرح وب ../ انجام دادم { احتمالا برا عید غدیر بزارمش رو جومینا } موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 position: رو پيدا نميكنم و اينكه اين ماژول ، در موقعيت هاي تعريف شده قرار ميگيره ، اما اين موقعيتي كه من ميخوام در حالت عادي وجود نداره يعني پايينه صفحه سايت كه با بالا و پايين رفتن سايت ، اينم بالا و پايين بره ، متحرك هم باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام من منظور شما رو دقیقاً متوجه شدم ... اگه به لینکی که در پست بالا دادم برید {بالای صفحه : عضویت و منو } .... دقت کنید متوجه خواهید شد دوست عزیز باید برای این کار خودتون کمی از طراحی قالب سردر بیار ید و یک موقعیت جدید طراحی کنید و خاصیت position:fixed; رو به اون بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 ممنون اگه تونستم اين كار رو بكنم حتما در اينجا به اشتراك قرار ميدم اگه كسي هم آماده اين ماژول رو داره بگذاره منم فعلا از همون ماژول استفاده ميكنم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 باسلام این که ماژول نیست این یک موقعیت برای یک ماژول هست و شما میتونید تو این موقعیت هر ماژولی رو قرار بدین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر