bm.khosravi 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من به یه اسلاید شو خبری احتیاج دارم که بشه تنظیمش کرد که وقتی موس روش قرار میگیری اسلاید ها حرکت نکنند و ثابت باقی بمونن یه چیزی مثل اسلایدی که صفحه اول گوگل هستش ممنون میشم اگه کسی همچین ماژولی میشناسه به من معرفی کنه سلام دوستان من به یه اسلاید شو خبری احتیاج دارم که بشه تنظیمش کرد که وقتی موس روش قرار میگیری اسلاید ها حرکت نکنند و ثابت باقی بمونن یه چیزی مثل اسلایدی که صفحه اول گوگل هستش ممنون میشم اگه کسی همچین ماژولی میشناسه به من معرفی کنه منظورم صفحه اول یاهــــو بود ! اشتباه شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز جومینا پره از اینجور ماژول ها خواهشا قبل از اینکه پست ارسال کنید و انتظار بکشید جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bm.khosravi 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز جومینا پره از اینجور ماژول ها خواهشا قبل از اینکه پست ارسال کنید و انتظار بکشید جستجو کنید یا علی اتفاقا خیلی جستحو کردم ولی این مدل اسلاید پیدا نکردم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rouzbeh77 1 ارسال شده در مرداد 91 وقتی موس روش قرار میگیری اسلاید ها حرکت نکنند http://forum.joomina.ir/thread-12774.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر