ahoora2007 0 ارسال شده در مرداد 91 بادرود بیکران از سایت جومینا کامپوننت بررسی سرعت هاست رو نصب کردم اگر کسی نحوه کار با این کامپوننت رو میدونه راهنمایی کنه مثلا تست رو که کلیلک می کنم این ایراد رو میده خطا: خطایاب یافت نشد Send email to the developer with the error and your website: click to open email نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahoora2007 0 ارسال شده در مرداد 91 این کامپوننت در سایت جومینا معرفی شده متأسفانه این مشکل رو داره !!!11 کسی دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 تست کردم. مشکلی نبود! تنظیماتی نیاز نیست فقط دکمه تست را بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahoora2007 0 ارسال شده در مرداد 91 تست رو که کلیک می کنم این ایراد رو میده خطا: خطایاب یافت نشد Send email to the developer with the error and your website: click to open email نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fpitco 0 ارسال شده در شهریور 91 تست رو که کلیک می کنم این ایراد رو میده خطا: خطایاب یافت نشد Send email to the developer with the error and your website: click to open email منم دقیقا همین مشکل رو دارم ورژن جوملای منم 1.7.3 هست هاست من هم مامبوسرور هست دلیل این پیغام چیه؟ خطا: خطایاب یافت نشد Send email to the developer with the error and your website: click to open email نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آبان 91 تست رو که کلیلک می کنم این ایراد رو میده خطا: خطایاب یافت نشد Send email to the developer with the error and your website: click to open email با سلام من هم این مشکل را دارم کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر