vahid300 3 ارسال شده در آبان 89 با سلام من سورس یک قالب فلش را می خواهم ویرایش کنم (در سورس قالب فایل هایی با پسوند FLA وجود دارد) میشه بفرمایید توسط کدام نرم افزار می توانم سورس قالب فلش را ویرایش کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 وحید جان پسوند FLA مربوط به نرم افزار فلش هست با ADOBE FLASH می تونی اونو ویرایش کنی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در آبان 89 سلام آقای رضایی من تو اینترنت دنبال ADOBE FLASH گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم اگر امکان دارد یک لینک دانلود بزارید یا اسم برنامه را کامل بنویسید تا خودم پیداش کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود این لینک ها رو نگاه کن اگر کارم نکرد متوجه میشه که دنبال چی باید بگردی *** لینک به دلیل تجاری بودن برنامه حذف گردید*** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 آقای رضا گنجی لطفاً قوانین سایت را مطالعه نمایید لطفاً از قرار دادن لینک نرم افزارهای تجاری خودداری نمایید. با تشکر وحید جان نرم افزار ادبی فلش یک نرم افزار برای ساخت فایلهای فلش می باشد که این نرم افزار از کمپانی بزرگ ادبی می باشد. موفق باشید *** دوستان عزیز لطفاً از دادن اسپم خودداری نمایید *** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز پسوند FLA که شما فرمودین با نرم افزار ADOBE FLASH CS4 باز میشه و تمامی کدها و اسکریپتهاش قابل ویرایش و تغییر هست و میتونید این برنامه رو توی سی دی های ادوبی کلکسیون یا سی دی های ابزار طراحی فلش پیدا کنید.(البته من این ورژن رو پیشنهاد میکنم چون اکثر اسکریپتهای فلش که توی وب برای دانلود قرار داده شده بااین برنامه باز میشن و ممکنه ورژن پایینتر این نرم افزار فایل شما رو باز نکنه ) در صورتی که برای ویرایش مشکلی داشتین بگید تا راهنمایی کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 سلام بر شما انجمن جومینا من هم دوست داشتم یک سایت فلش داشته باشم اما یک روز که تو وب میگشتم جومینا رو پیدا کردم از اینکه زحمت کشیده اند و جومینا رو بوجود آوردند تشکر میکنم از همه اعضا و انجمن مطالبی در ذهن داشتم که هیچ کدام از فروم ها راجع به این مطالب نیست لذا از شما خواهشمندم راهنمایی کنید چطور میتونم در جومینا مطالبی را با شما در میان بذارم که ما رو هم قابل بدونین سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید پیشنهاد می کنم قبل از هر کاری قوانین انجمن رو مطالعه کنید تا بیشتر آشنا شید و بعد اینکه مطالبی که فرمودید اگر جنبه آموزشی داره در انجمن قسمت مربوط به آموزش هم داریم که می تونید براحتی فعالیتتون رو شروع کنید و... و یا اگر در مورد الحاقات می خواهید فعالیت کنید باز بخش مربوط به خودش رو داره... اگر هم مطالبتون خاص تر از اینهاست ابتدا توسط پیام خصوصی با آقایان امیر رضا تهرانی و سعید شمسی مشورت کنید... موفق و موید باشید پست های اضافه این تاپیک حذف خواهند شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در دی 89 شما می تونید از Flash8Portable استفاده کنید که حجمش 51 مگ است(portable) با کمی گشتن می توانید دانلودش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر