sms118 130 ارسال شده در مرداد 91 بنا بر نیاز کاربران ماژول جستجوی دامنه S5 که برای نسخه 1.5 قبلا وجود داشت رو تبدیل به نسخه 2.5 کردم و قابلیت جستجوی دامنه .ir رو هم اضافه کردم .. همچنین پس از جستجوی دامنه امکان خرید دامنه آزاد توسط کاربر هم وجود دارد که این امکان متصل به سیستم های پرداخت P30 میباشد ... فرصت ترجمه بخش مدیریت ماژول نبود که از دوستان هر کدام فرصت داشت ترجمه کنه و مجدد در همین جا قرار بده دانلود 5 واکنش ها : omidyass، mal2moh، pourmoshtagh و 2 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در خرداد 92 بنا بر نیاز کاربران ماژول جستجوی دامنه S5 که برای نسخه 1.5 قبلا وجود داشت رو تبدیل به نسخه 2.5 کردم و قابلیت جستجوی دامنه .ir رو هم اضافه کردم .. همچنین پس از جستجوی دامنه امکان خرید دامنه آزاد توسط کاربر هم وجود دارد که این امکان متصل به سیستم های پرداخت P30 میباشد ... فرصت ترجمه بخش مدیریت ماژول نبود که از دوستان هر کدام فرصت داشت ترجمه کنه و مجدد در همین جا قرار بده دانلود سلام من دریافت کردم خیلی خوبه اما خیلی کنده و خیلی باید منتظر جوابش باشی آیا دلیلی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 92 .ir برای من جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MVKHATIB 0 ارسال شده در دی 92 .ir برای من جواب نداد مازول خوب کار نمیکنه و شدیدا کند هست مخصوصا برای IR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moas 0 ارسال شده در تیر 94 نسخه جوملا 3 نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر