spy4spy 0 ارسال شده در مرداد 91 من وقتی میخوام هر جوری افزونه نصب کنم(نصب از پوشه ، نصب از آدرس ، نصب از فایل های pc خودم) این ارور رو میده : -1 - یک خطا رخ داده است کپی ناموفق برگشت به کنترل پنل قبلا درست بودا ! نمیدونم چی شده که اینجوری شده من فقط تو این مدت آنتی ویروس هاستم رو فعال کردم همین ! چی کار کنم ؟! هیچ کاری الان نمیتونم انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 خوب آنتی ویروس هاستتون رو غیر فعال کنین شاید مشکل حل شه. سیستم جوملا نمیتونه فایل هارو کپی کنه و این میتونه مشکل هاست هم باشه. آخرین بار چه کار هایی کردید؟ اگه مشکل حل نشد آخرین بکاپتون رو ریستور کنید و اگه بکاپ ندارید از ادمین سرورتون بخواین آخرین بکاپ رو براتون بفرسته. یاعلی :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام تنظیمات اف تی پی رو درست انجام دادید؟ پرمیشن پوشه ها رو هم بررسی کنید بخصوص پوشه tmp یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در مرداد 91 اصلا تنظیمات ftp میخواد چی کار ؟! من قبلا بدون اونم میتونستم افزونه نصب کنم ! دسترسی ها هم درسته ! :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 اصلا تنظیمات ftp میخواد چی کار ؟! من قبلا بدون اونم میتونستم افزونه نصب کنم ! دسترسی ها هم درسته ! :s دوست عزیر وقتی ازتون سئوال میشه که تنظیمات ftp را درست ست کرده اید حتما مهمه که ازتون سئوال میشه ! ممکنه سرور تنظیماتش را عوض کرده باشه . در صورتی که درست پاسخ ندید نمیتونم متوجه بشیم مشکلتون از کجا است و کمکتون نمیتونیم بکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
spy4spy 0 ارسال شده در مرداد 91 بله الان فعال کردم ولی بازم همون مشکل هست :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با نصب همه افزونه ها این مشکل رو دارید یا فقط با یک افزونه خاص ؟ در فایل Configuration.php مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید که صحیح باشند فایل زیپ را بررسی کنید که زیپ تو زیپ یا پوشه در پوشه نشده باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر