p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من میخام دو طرف سایت من خالی نباشه و به صورت کامل مرورگر رو بپوشونه یا حداقل عرض ماژول هایی که ایجاد میکنم بیشتر بشه؟ سایت اینه: www,btcbabol.com اگر به قسمت پایین سایت برید مینونید مشاهده کنید با تشکر راستی اینم بگم من از پنل هاست دایرکت ادمین استفاده میکنم ، با دقیقا کجا برم واسه دستکاری؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما باید قالبتون کلا تغییر پیدا کنه و از پیکسلی به درصدی تبدیل بشه کار یه ذره 2 ذره تغییر نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 خیلی ممنون از پاسخ سریعتون یعنی خودم نمیتونم انجام بدم؟ جایی آموزشی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من تو جومینا از گه جست و جو میکردین اموزش درصدی نمودن قالب های هست شما باید کمی css بلد باشین و تمامی عرض هارا از پیکسلی به درصدی تبدیل کنی اگه میخوای پ.خ کن تا برات درستش کنم البته میتونی هم عرضش را تغیر بدی ولی بازم باید css بلد باشی درکل روش اول بهتره جون اندازه ی مانیتور های باهم تفاوت داره:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر