smzmagician 5 ارسال شده در تیر 91 با سلام من به ی مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی در قسمت مدیریت سایت بر روی قسمت مطالب و محتوا >> بخش کلیک میکنم ایراد 404 میگیره( " 404 - یک خطا بوجود آمده است کامپوننت یافت نشد") البته قسمت های دیگر بخوبی کار میکند و امکان درج مطلب وجود دارد ولی در مدیریت بخش به مشکل فوق بر میخورم. اگر امکانش هست راه حلی رو بگید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 سلام به احتمال زیاد کامپوننت ها رو اشتباهی پاک کردی یا خوب پاک نشده شما بسته نصبی جوملای خودتون رو دوبار ه اکسترک کنید وپوشه installation رو پاک کنید.و اگردرست نشد اگر بکاپی از جداول دارید دوباره ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در تیر 91 سلام به احتمال زیاد کامپوننت ها رو اشتباهی پاک کردی یا خوب پاک نشده شما بسته نصبی جوملای خودتون رو دوبار ه اکسترک کنید وپوشه installation رو پاک کنید.و اگردرست نشد اگر بکاپی از جداول دارید دوباره ایمپورت کنید سلام کد.م کامپوننت هستش که مربوط به مدیریت بخش می باشد ، در حال حاضر امکان حذف و نصب دوباره وجود نداره اگر اسمشو بدونم خود کامپوننتو دوباره نصب میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در تیر 91 با سلام من به ی مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی در قسمت مدیریت سایت بر روی قسمت مطالب و محتوا >> بخش کلیک میکنم ایراد 404 میگیره( " 404 - یک خطا بوجود آمده است کامپوننت یافت نشد") البته قسمت های دیگر بخوبی کار میکند و امکان درج مطلب وجود دارد ولی در مدیریت بخش به مشکل فوق بر میخورم. اگر امکانش هست راه حلی رو بگید با تشکر راه حل رو پیدا کردم اینو برای آیندگان میگم که شاید به این مشکل دچار بشند مشکل در کامپوننتی بود که از پوشه آدمین در کامپوننتها موجود نبود و اونو آپلود کردم مشکل بر طرف شد و اسم اون کامپوننتم com_sections بود. موفق و موءید باشید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر