masoudkhah 0 ارسال شده در تیر 91 با سلام خدمت دوستان عزیز من با پلاگین اتصال joomshoping به زرین پال به مشکل برخوردم. شماره حساب زرین پالمو تو تنظیمات وارد میکنم. اما موقع اتصال سایت به زرین پال به شماره حساب من متصل نمیشه و به این لینک میره https://www.zarinpal.com/webservice/Simplepay ممنون میشم راهنمایی کنید. البته توی لوکال کار میکنم. ممکنه از اون باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در هاست استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudkhah 0 ارسال شده در تیر 91 دوست عزیز تو هاست هم همچین مشکلی پیش اومده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در تیر 91 لطفا کمک کنید این مشکل واسه منم پیش امده منتظر جوابیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 سلام امروز نگاش میکنم چشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudkhah 0 ارسال شده در تیر 91 از دوستان لطفا کسی که بلده یا میدونه مشکل از کجاست راهنمایی کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 91 صبر کنید برادر دارم روش کار میکنم ، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در تیر 91 با سلام فایل جدی افزونه پیوست شد و لینک دانلود جدید در سایت اضافه شد حافظ خدایتان باشید لینک سایت دانلود افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
end110 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا من همین رو دانلود کردم ولی یه ارور دیگه میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر