hrabiian2 22 ارسال شده در تیر 91 سلام. خسته نباشید. من حدود یک ماهه که افزونه ترجمه کردم و قرار شد که به خاطر ترجمه ام 200 امتیاز بدهند و مرا به سطح یک ارتقائ بدهند. اگر تو این یک ماه هر روزی که میومدم امتیاز جمع میکرد، تا الآن حدود 500 امتیاز داشتم. لطفا یکی به داد ما برسه . خسته شدم از بس که هر روز میام وارد سایت میشوم و امتیازم 299 میمونه. دستم به دامنتون هرکی مسئول این ارتقاء است کار من رو را بندازه. اگه هم اینجانمیاد بقیه مسئولین لطف کنند و بهش خبر بدند. با تشکر :002: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام دوست عزیز ، راجع به این دیرکرد ارتقا کاربران قبلا" چندین کاربر دیگر هم بودند که همین سوال را مطرح کردند این را بدانید که تنها شما نیستید که با این وضع روبرویید . کاربران زیادی هستند که هنوز در نوبت ارتقا بسر میبرند ارتقا یک کاربر به سطح بالانر مستلزم انتشار افزونه در سایت جومینــــــا و تایید چند مدیر مربوطه میباشد البته با وجود تعداد بسیار بالای درخواستهای هر ماه و بررسی و پاسخگویی به درخواستها نیاز به زمان لازم و صبر و شکیبایی شما کاربران جومینــــــایی میباشد میتونید از طریق پ.خ نیز با مدیری که افزونه رو براتون ارسال کردند هم در ارتباط باشید . ولی بهتره کمی بیشتر صبر کنید تاپیک قفل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر