arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 کدوم را انتخاب کنم واسه ی جامعه مجازی که واقعا خوب باشه و پشتیبانی قوی داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام اگر میخواهید با جوملا یکپارچه باشد بهتر از از جومسوشیال استفاده کنید آپدیت های خوبی هم داره و خیلی امکانات خوبی هم دارد اگر میخواهید اسکریپت جدایی باشد و با جوملا کار نداشته باشید میتونید از اسکریپت دیگه ای استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام با هر کدوم که راحتری و امکاناتی رو که میخوای برات براورد میکنه .... در حال حاظر پشتبانی جوملا خوبتر پس پشتیبانی جومسوشیال هم نسیتاً خوبتره زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 ممنون خب این جومسوشیال توی کدوم سایت پشتیبانی میشه و کلا از کجا باید دانلود بشه یا خریده بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 این افزونه تجاری هست باید از سایت سازنده خریداری کنید -------------------! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در خرداد 91 من انگلیسیم زیاد تعریفی نداره فقط دست و پا شکسته میخونم فکر نمیکنم به صرفه باشه هزینه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز می تونید نسخه فارسی شده این افزونه رو از سایت های وارز دانلود کنید البته کارایی نسخه اوریجینال رو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر