aminabcd 33 ارسال شده در خرداد 91 سلام ميشه بگيد منظور از اين ارور چي هست وقتي كه به سايت ميخوام وارد بشم ميده Table 'persiant_asli.qdarl_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `qdarl_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('dcef262f95c43b053fb9df36f045a26a', 0, '1338909378') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز قبلا بارها در این باره بحث شده است. لطفا جستجو کنید. برای حل این مشکل کافیه جدول session را در دیتابیس واردش شوید و خالی اش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در خرداد 91 در اين صورت اطلاعاتي كه روي هاست هست از بين نميره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خیر ، فقط دقت کنید که جدول رو حذف نکنید فقط خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در آذر 91 من تویه لوکال می خوام نصب کنم این مشکل رو دارم و دیتابیسم هیچ جدولی داخلش نیست کلا خالی چون هیچی نصب نشده باید چی کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام میشه لطف کنید یه مقدار بیشتر و واضحتر توضیح بدید جوملا رو نصب کردید جداول اضافه نشدند ؟ اصلا" جوملایی نصب کردید یا نه ؟ دیتابیسی ایجاد و معرفی کردید یا نه ؟ اگر جوملایی نصب کردید از جوملای کدام تیم استفاده کرده اید ؟ در کجا این خطا رو میبینید ؟ و... ؟! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام میشه لطف کنید یه مقدار بیشتر و واضحتر توضیح بدید جوملا رو نصب کردید جداول اضافه نشدند ؟ اصلا" جوملایی نصب کردید یا نه ؟ دیتابیسی ایجاد و معرفی کردید یا نه ؟ اگر جوملایی نصب کردید از جوملای کدام تیم استفاده کرده اید ؟ در کجا این خطا رو میبینید ؟ و... ؟! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): یه سایتی آقای تهرانی برای من طراحی کردند و بسته نصبی از اون سایت بهم دادند و فرمودند که مثل جوملا باید نصب بشه . اول که خواستم نصب کنم این ارور Database connection error (3): Could not connect to database را می داد بعد متوجه شدم تویه فایل کانفیگ public $db را باید تغییر بدم . بعد از اینکه این رو تغییر دادم ارور زیر میاد Table 'maghale.v2kyp_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `v2kyp_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('tsv8d6c7t7b14c92sjl4jibuh0', 0, '1354263078') اصلا جوملا نصب نمی شه که جدولی ایجاد کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام ارور اول برای این بود که شما به درستی یوزر و پسورد رو وارد نمیکردید تغیراتی که دادید رو برگردونید و دوباره یا یوزر نیم و پسورد صحیح اقدام به نصب کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر