رفتن به مطلب
nava

کمک برای حل مشکل قالب

پست های پیشنهاد شده

ضمن خستە نباشید خدمت دوستان عزیز، من میخواستم کە از قالب تابناک ویرژن 4 استفادە بکنم ولی وقتی نصب کردم دیدم قسمتی بنام *ادامە مطلب * در پائین مطالب دیدە نمی شود و نمیشە ادامە مطالب رو دید، روی سرتیتر مطالب هم نمیشە کلیک کرد تا از این طریق ادامە مطالب رو دید.

حال اگە کسی هست مشکل گشا باشە نوکریشو بکنیم کە بگە مشکل چیە و راه حل این مشکل چیە.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست گرامی

به انجمن جومینا خوش آمدید

اول از همه اینکه نوکری لازم نیست دوست عزیز. تمامی کاربران در جومینا عزیز هستند و دوستان برای رفع مشکلات شما عزیزان هر کمکی از دستشون بر بیاد دریغ نمی کنند...

در مورد مشکل شما

آیا فقط با این قالب مشکل ادامه مطلب رو دارید؟

فعلا شما در مدیریت به این مسیر برید و چک کنید که ادامه مطلبتون در حالت نمایش هست یا خیر که اگر نیست در حالت نمایش قرارش بدید. و در مورد لینک دار کردن عناوین مطالب هم از همین مسیر می تونید تنظیم کنید:

مدیریت سایت / منو ها / فهرست اصلی / صفحه اصلی / پارامترها - کامپوننت

پیروز باشید

لینک به ارسال

با سلام دوبارە

الان عناوین رو طبق دستوری کە فرمودید لینک دار کردم اون کە ایرادی ندارە ولی در مدیریت هرچە گشتم نتونستم پیداش بکنم کە تو کدام قسمت میتونم ادامە مطلب رو در حالت نمایش قرار بدم ، در ضمن فقط با قالب تابناک 4 ادامە مطلب نشون دادە نمیشە با بقیە قالبها ایراد ندارە.

لینک به ارسال

سلام و درود

تنظیم ادامه مطلب هم در همون قسمتی هست که در بالا عرض کردم ولی اگر با قالب های دیگر این مشکل نیست نیازی به تغییر اون تنظیم ندایرد چون فعال هست...

قالب رو حذف کنید و مجدد نصب کنید ببینید درست می شه یا خیر؟

دوست دیگر هم اگر این قالب رو نصب کردید و چنین مشکلی دارید یا ندارید لطفا اعلام کنید؟

پیروز باشید

لینک به ارسال

سلام

دیدم یکی یه پست زده مشکل قالب دیگه خودم الکی یه پست ایجاد نکنم.

دوستان یه قالب نصب کردم روی هاست اما وقتی میرم تو خود قالب همه چیز اوکی هست اما فقط دوتا ارور مشابه میده :

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'js/ie.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/alireza/public_html/joomla/templates/theme325/index.php on line 43

البته روی لوکال هیچ مشکل اروری نداشتم

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز

لطفا از زدن پست اسپم خودداری کنید و صبور باشید...

قالبتون رو حذف و مجدد نصب کنید ببینید درست می شه یا خیر...

موفق باشید

لینک به ارسال

دینگ دینگ :D این سوالو جواب بدید دوستان. رو لوکال همینطور که گفتم بدون مشکله ولی رو هاست خراب میشه...

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز

لطفا از زدن پست اسپم خودداری کنید و صبور باشید...

قالبتون رو حذف و مجدد نصب کنید ببینید درست می شه یا خیر...

موفق باشید

با سلام

دوست عزیز دقت کنید !

اول کاری که گفته شده رو انجام بدین بعد ... پست ارسال کنید

قالب رو مجدداً از سایت دیافت کنید و نصب کنید .

یا حق

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...