amir23 5 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت دوستان عزيز راستش من تو فروم آموزش نصب جوملا در ساب دمين رو تو يك تاپيك ديگه ديدم اما يك سوال برام پيش اومد و اونم اين كه آيا براي نصب جوملا در ساب دمين بايد يك ديتا بيس ديگه تعريف كنم؟؟ راستش نشد سوالم رو تو تاپيك مربوطه مطرح كنم چون كه تاپيك به بحث ه. ك و ... كشيده شده بود!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 ببینین هر جوملایی نیاز به یه دونه دیتابیس داره و باید براش ایجاد شه مگه اینکه بخواین بعضی موارد باهم باشه، مثلا اعضاش. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در خرداد 91 راستش برام مهم نيست كه اعضاش يكي باشن يا نه. من فقط ميخوام يك سايت 2 زبانه داشته باشم كه زبان انگليسي اون ساب دمينش باشه. اگه از ديتا بيس قبليم استفاده كنم مشكلي تو تعيين زبانش و راست چين بودن سايت پيدا نمي كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در خرداد 91 با سلام. برای ۲ زبانه کردن من توصیه میکنم از joomfish استفاده کنید. ولی به هر حال اگر مدیریت کاربران براتون مهم نیست به نظر من اگر از ۲ تا پایگاه داده استفاده کنید به مشکلات احتمالی کمتری بر میخورید. هر چند برای راستچین یا چپچین بودن مطلب باید css قالب رو ویرایش کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر