jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 لطفا ماژول نمایش فیلم + کامپوننت آن معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز از پلاگین allvideos و یا jplayer می توانید بهره ببرید. به این صورت که شما با استفاده از تگ این پلاگین ها ، آن ها را به صورت یک مازول هر جایی می توانید نمایش دهید. همچنین می توانید از کامپوننت hwdVideoShare بهره ببرید که امکانات زیادی بهتون می دهد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 لطفا لینک دانلود بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در خرداد 91 لطفا لینک دانلود بگذارید سلام زحمت یک سرچ رو نمی کشین؟؟:001: بفرمایید جستجو کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در خرداد 91 من از پلاگین و ماژول webplayerدارم استفاده میکنم فیلمهای که در لوکال هاست آپلود میکنم در قسمت نمایش فیلم وب سایتم نمایش داده نمیشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز آموزش برای این افزونه در سایت اصلی اش هست. لطفا جستجو کنید پیدا خواهید کرد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر