stwo2012 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام خواستم بدونم سایت های خبری چطور یک توصیر رو در خبر قرار میدن که در صفحه اول و به صورت thumb میاد امام وقتی مطلب رو باز می کنی تصویری وی مطلب نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 عزیز دموی سایتی که مد نظرتون هست رو بدین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در خرداد 91 خیلی سایت های زیادی هست 99 درصد سایت های خبری اینطوری هستن www.asrnews.net www.farnews.ir و ..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 میتونید از پلاگین ها از جمله cutoff استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در خرداد 91 فک کنم متوجه سوال نشدین من میگم تصویر رو به صورت thumb در صفحه اول نشون میده اما وقتی وارد مطلب میشی تصویری تو مطلب نیست چطور میشه این کار رو کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در خرداد 91 یکی کمک کنه منو مسلمون پیدا نمیشه :exclamation::exclamation::exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 1- لطفا اسپم نکنید ( اسپم = اخطار ) 2- کاربر محترم leksoz گفتند بهتون دمو بدید . اگر در لوکال باشید ممکنه مشکل از لوکال بودن سایت شما باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر اگه اشتباه نکنم همون تصاویر افرادی رو میگید که در صفحه اول با کمی توضیحات وجود داره. شما میخواهید وقتی روی روی یا عنوان که کلیک می کنید اون تصویر نیاد.؟ خوب از افزونه های خبری که استفاده کنید با تصویر قرار می دهید و کمی توضیحات. ادامه رو در صفحه ای دیگه که میسازید بدون تصویر قرار دهید. امید وارم مشکلتون حل شده باشه. موفق باشید :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در خرداد 91 من دقیق متوجه نشدم منظورتون چیه یعنی 2 تا مطلب بسازم ؟ اولی رو با عکس قرار بدم دومی رو بدون عکس ؟ خوب مثلا من از thmibsup استفاده می کنم وقتی مطلب میره رو سایت لینک مطلب اصلی قرار میگیره نه اونی که من میخام نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر